Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

9η Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου


Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις 18 Απριλίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00, σε τακτική συνεδρίαση του ...

Σώματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, για να συσκεφθούμε και αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:

1. Αποδοχή της υπ’ αριθ. 106/9-4-2012 απόφασης του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Τ.Ε.Κ.) περί μετεγκατάστασης της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 10783/28-3-2012 απόφαση Δημάρχου Άργους - Μυκηνών.

Οικονομικά Θέματα:
2. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού Δήμου Άργους Μυκηνών οικονομικού έτους 2012.
3. Επί του από 22-3-2012 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Διαγραφή αστικών ενοικίων ως αχρεωστήτως βεβαιωθέντων».
4. Επί του από 2-4-2012 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Διαγραφή τελών ύδρευσης πρώην Δήμου Κουτσοποδίου».
5. Επί του υπ’ αριθ. πρωτ.: 10057/3-4-2012 εγγράφου της Δημοτικής Ενότητας Κουτσοποδίου με θέμα: «Επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος».
6. Επί του από 5-4-2012 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Επιβολή προστίμου για διαφημιστική πινακίδα».
7. Επί του από 26-3-2012 εγγράφου του Ωδείου του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Εξόφληση μισθωμάτων Ωδείου».
8. Επί της υπ’ αριθ. 46/2012 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Περί καθορισμού τιμής ζώνης πεζόδρομου».
9. Περί ψηφίσεως πιστώσεως για την πληρωμή εξόδων που θα πραγματοποιηθούν κατά τον εορτασμό του πολιούχου Άργους Αγίου Πέτρου.
10. Περί μισθώσεως ακινήτου εντός του οποίου θα φυλάσσονται τα αντικείμενα και το αρχείο του Π. Κολιαλέξη.
11. Περί επαναπροσδιορισμού των τελών της ελεγχόμενης στάθμευσης.

Τεχνικά Θέματα:

12. Περί σύναψης σύμβασης με την ΑΝΝΑΡ ΑΕ για την εκπόνηση των απαιτούμενων μελετών προκειμένου να εκδοθεί άδεια δόμησης για την ανέγερση νέου κλειστού κολυμβητηρίου στην πόλη του Άργους.
13. Περί σύναψης σύμβασης με την ΑΝΝΑΡ ΑΕ για την εκπόνηση των απαιτούμενων μελετών προκειμένου να εκδοθεί άδεια δόμησης για την ανέγερση νέου κλειστού γυμναστηρίου.
14. Περί σύναψης σύμβασης με την ΑΝΝΑΡ ΑΕ για την εκπόνηση των απαιτούμενων μελετών προκειμένου να εκδοθεί άδεια δόμησης για την κατασκευή νέου διώροφου δημοτικού κτηρίου (ισόγειος χώρος θέατρο – κινηματογράφος – συνεδριακός χώρος και όροφος πολυχώρος εκπαιδευτηρίου).
15. Τροποποίηση – ολοκλήρωση των απαιτούμενων μελετών για την ανάπλαση των πηγών Κεφαλαρίου.
16. Περί εκτελέσεως του έργου: «Τοποθέτηση Φωτεινών Σηματοδοτών» κ.λ.π.
17. Περί προμήθειας καινούργιων αυτοκινήτων και δικύκλων από το ελεύθερο εμπόριο.
18. Επέκταση δικτύου δημοτικού ηλεκτροφωτισμού.
19. Περί παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Βελτίωση και συντήρηση οδικού δικτύου».
20. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Τσιμεντοστρώσεις δρόμων Τ.Δ. Καρυάς» του πρώην Δήμου Λυρκείας.
21. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Διαμόρφωση και ασφαλτόστρωση δρόμου από θέση Κακόρεμα έως Μερκούρι Τ.Δ. Φρέγκαινας» του πρώην Δήμου Λυρκείας.
22. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Κατασκευή περιφράξεων».
22. Περί υλοποίησης του έργου: «Σύστημα Δημοτικού Ηλεκτροφωτισμού».

Τρέχοντα Θέματα:
24. Υποβολή Σχεδίου Στρατηγικού Σχεδιασμού Δήμου Άργους – Μυκηνών 2011 – 2014 για συζήτηση και ψήφιση.
25. Περί εγγραφών και διαγραφών νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Άργους – Μυκηνών.
26. Περί τουριστικής προβολής του Δήμου στον τουριστικό οδηγό «Tourist Guide» και στο περιοδικό «Έπαθλο».
27. Μίσθωση χώρου λειτουργίας σταθμού βάσης τηλεφωνίας.

28. Περί παραχώρησης χώρου στην Δημοτική Κοινότητα Νέας Κίου για λειτουργία λούνα πάρκ.
29. Περί επικύρωσης των αποτελεσμάτων της επιτροπής για την κληρονομιά Βορίδη.

30. Περί συμμετοχής του Δήμου Άργους Μυκηνών στο πρόγραμμα “Ευρωπαϊκού Ταμείου Προσφύγων”. Τίτλος έργου: “Φιλοξενία και Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη”.
31. Περί συμμετοχής στο πρόγραμμα “Ψυχαργώς” τρίτης φάσεως, ΚΠΣ “Υγεία Πρόνοια τίτλος έργου: Αποασυλοποίηση και ψυχοκοινωνική επανένταξη ψυχικά ασθενών και τίτλος υποέργου: Δημιουργία οικοτροφείου/κέντρου ημέρας-προσταυμένου διαμερίσματος στο Δήμο Άργους Μυκηνών”
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Ιωάννης Μαλτέζος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου