Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Π. Αναγνωσταράς για τους Αγρότες


Ο Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Αργολίδος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Παναγιώτης Γ. Αναγνωσταράς, επισκέφθηκε χθες Πέμπτη 26 Απρίλιου 2012 τις τοπικές κοινότητες Ήρα – Νέο Ηραίο – Προσύμνη – Λίμνες του Δήμου Άργους Μυκηνών, όπου είχε συνάντηση και συζήτηση με κατοίκους των περιοχών.
Τα προβλήματα των αγροτών, βρέθηκαν στο επίκεντρο των επαφών που είχε με τους πολίτες.
Οι παραγωγοί της περιοχής, ... υποδέχθηκαν ένθερμα τον υποψήφιο λέγοντάς του χαρακτηριστικά ότι είναι ο μοναδικός υποψήφιος που τους κέρδισε με τον χαρακτήρα του και την ευθύτητα του.
Οι κάτοικοι συζήτησαν με τον κ. Παναγιώτη Αναγνωσταρά το σοβαρό πρόβλημα της ανυπαρξίας του δικτύου του Ανάβαλου και τα προβλήματα των αγροτών που αντιμετωπίζουν στις εκεί περιοχές. Ολόκληρη η περιοχή τα τελευταία δύο χρόνια, έχει μετατραπεί σε άγονη γη, αφού τα προβλήματα υδροδότησης των χωραφιών και οι μηδενικές πλέον αποζημιώσεις από τις καταστροφές των χωραφιών έχουν αναγκάσει πλέον τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο να θέτει θέμα ακόμα και επιβίωσης των ίδιων και των οικογενειών τους.
Ο κ. Αναγνωσταράς, αφού είχε μια εποικοδομητική συζήτηση με τους παρευρισκόμενους, τόνισε την σημασία των εκλογών της 6ης Μάιου και την αναγκαιότητα μιας αυτοδύναμης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Τόνισε επίσης την ανάγκη για ανανέωση του πολιτικού μας σκηνικού με νέους ανθρώπους και πρόσωπα.
Ο κος Αναγνωσταράς έκανε τις εξής πρότασης και δεσμεύθηκε όπως πολλές φορές έχει επαναλάβει να τις προωθήσει και να κάνει τα πάντα για να υλοποιηθούν εφ' όσον τον τιμήσει με την ψήφο του ο Αργειακός λαός και τον στείλει στα έδρανα της νέας Βουλής.

Οι Προτάσεις το κ. Αναγνωσταρά είναι οι εξής :

√ Άμεση μελέτη και Επέκταση του αρδευτικού δικτύου του Ανάβαλου στις εκεί περιοχές.

√ Την άμεση καταβολή τν αποζημιώσεων τόσο στους αγρότες όσο και στους κτηνοτρόφους σε όλο τον νομό.

√ Ιδιαίτερη αντιμετώπιση ορεινών και περιοχών με φυσικά μειονεκτήματα καθώς και περιοχών σημαντικής βιοποικιλότητας.

√ Αντικατάσταση των σημερινών συμβατικών συστημάτων γεωργικής και κτηνοτροφικής παραγωγής με ολοκληρωμένα και πιστοποίηση όλων των παραγόμενων προϊόντων.

√ Τυποποίηση επεξεργασμένων - μεταποιημένων πιστοποιημένων τοπικών γεωργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων για διευκόλυνση της διάθεσής τους σε ικανοποιητικές τιμές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου