Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Θεόδωρος Σεραφείμ: Ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ για την ανατροπή την κοινωνική και πολιτική σταθερότητα.


Η Εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαϊου κατα την ταπεινή μου γνώμη είναι η πιο κρίσιμη της μεταπολεμικής εποχής.Σ’αυτές τις εκλογές διακυβεύεται το μέλλον και η προοπτική του λαού μας.Πρέπει να ανατραπεί ο δικομματισμός [ΝΔ – ΠΑΣΟΚ] που είναι ο κύριος υπεύθυνος για την κατάντια και την εξαθλίωση που ζούμε σήμερα.

Δεν πρέπει να ψηφιστούν αυτοί που ανήκουν ...

στους καταλόγους της Siemens και του Χριστοφοράκου.Δεν είναι δυνατόν αυτοί να διαπραγματευτούν και να υποστηρίξουν τα συμφέροντα του λαού μας,είναι αυτονόητο ότι θα στηρίζουν τα συμφέροντα αυτών που έχουν τους ανωτέρω καταλόγους.

Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έχουν μετατρέψει την αποτυχία και την ανικανότητά τους σε εκβιασμό της κοινωνίας.Στην προσπάθεια τους να διασωθούν,υποστηρίζουν οτι η πολιτική της λιτότητας,των μνημονίων ,της ύφεσης ,της φτώχειας και του ξεθεμελιώματος των κοινωνικών κατακτήσεων και των εργασιακών δικαιωμάτων εγγυάται την κοινωνική και πολιτική σταθερότητα. Τα κόμματα του μνημονίου μαζί με τους εταίρους τους [Ε.Ε ,ΔΝΤ,ΕΚΤ] μας οδηγούν στον αυταρχικό καπιταλισμό της Κίνας.
Ο λαός θα πρέπει να ανατρέψει την πολιτική που εκφράζουν σαν εμπορικοί αντιπρόσωποι οι κ.Βενιζέλος και Σαμαράς , οι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες με τα ΜΜΕ που ελέγχουν και τελικά λειτουργούν προς όφελος του κεφαλαίου,των αγορών και των τοκογλύφων.
Οι εκλογές θα πρέπει να αναδείξουν μια κοινωνική πλειοψηφία με σοσιαλιστική προοπτική που θα οδηγήσει σε συνεργασία όλων των δυνάμεων της Αριστεράς, για να απεμπλακεί η χώρα απο τις πολιτικές της ύφεσης και της εξαθλίωσης και το εκβιαστικό δίλλημα μνημόνιο ή χρεοκοπία.Ο ΣΥΡΙΖΑ ,έχοντας επανελημμένα καταθέσει προτάσεις προς τις υπόλοιπες δυνάμεις της Αριστεράς, επιδιώκει την ανατροπή των συσχετισμών και διεκδικεί ψήφο εξουσίας για να σχηματιστεί κυβέρνηση που θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα του λαού.

Η λιτότητα των μνημονίων είναι το πρόβλημα και όχι η λύση.Ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ για την ανατροπή , την κοινωνική και πολιτική σταθερότητα.


Θεόδωρος Σεραφείμ
Οριστικά απομακρυνθείς από μέλος και ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ.


argoliki.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου