Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Υπάλληλοι ΠΑΣΟΚ: Ή μας πληρώνετε ή δεν θα βγάλετε νέο πρόεδρο

Της Μαρίνας Μάνη


«Ή μας εξοφλείτε τα δεδουλευμένα ή δεν θα βγάλετε νέο πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ». Ποιοι απειλούν και ποιοι είναι οι αποδέκτες; Οι εργαζόμενοι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ που είναι απλήρωτοι από τον Σεπτέμβριο και...
η ηγεσία του κόμματος, αντίστοιχα.

Στο blog που έφτιαξαν μάλιστα(http://ergazomenoipasok.blogspot.com/2011/12/blog-post.html) απευθύνονται σε δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο στην ηγεσία-εργοδότη, σημειώνοντας μεταξύ άλλων:

«Για ό,τι έχετε πράξει στη χώρα και στην ζωή του απλού πολίτη θα σας κρίνει ο μόνος αρμόδιος που είναι ο κυρίαρχος λαός (που μέρος του είμαστε και εμείς).

Για ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ... και σας λέμε το εξής:

- Η μη καταβολή του Δώρου μέχρι τις 21-12 είναι ποινικό αδίκημα.
- Καμιά κουβέντα και εσωκομματική διαδικασία δεν θα ανοίξει ΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ .
Ιδέες για εκπλήξεις προς εσάς καταφθάνουν πολλές»…

Σε άλλο σημείο παρατηρούν ότι «ο μοναδικός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που αναγνωρίσαμε στο κόμμα είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου», ότι έχουν υποστεί «όπως όλος ο κόσμος στον ιδιωτικό τομέα τα χαράτσια και τις μειώσεις», ότι μετά από 15-20 χρόνια δουλειάς οι αμοιβές τους δεν ξεπερνούν τα 1.200 ευρώ μηνιαίως και πως, παρότι εργάζονται στο (και για το) ΠΑΣΟΚ… «δεν τα φάγαμε μαζί»!

Ο διάλογος μεταξύ των χρηστών που ακολουθεί κάτω από το κείμενο είναι απολύτως σουρεάλ, καθώς κάποιοι, που δηλώνουν «πραγματικοί εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ» κατηγορούν τους καταγγέλλοντες για την διαμαρτυρία τους, οι οποίοι τους ανταπαντούν με την κατηγορία ότι είναι... εγκάθετοι.

capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου