Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Διπλή αποκάλυψη-σοκ του Εφραίμ στη ΓΑΔΑ


Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί της σήμανσης, όταν την ώρα της φωτογράφισης του ηγούμενου, εκείνος σήκωσε ξαφνικά τη μάσκα του Εφραίμ και αποκάλυψε ποιός υποδύοταν όλο αυτό τον καιρό τον Βατοπαιδιανό μοναχό!
Η αποκάλυψη ότι στην πραγματικότητα οι άνδρες της Ασφάλειας δεν κρατούσαν τον ταγό της Ορθοδοξίας και πνευματικό καθοδηγητή των μισών ελλήνων πολτικών, αλλά ...

τον ίδιο τον Ρώσο Πρόεδρο, πάγωσε τους αστυνομικούς στον 7ο όροφο του κτιρίου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Πριν καν προλάβουν να συλλάβουν τις ανυπολόγιστες συνέπειες που θα επέφερε η αποκάλυψη της «σκευωρίας» (όπως την αποκάλεσαν αμέσως), συνέπειες που μπορεί να έφταναν μέχρι και σε θερμό επεισόδιο με τους αδελφούς Ρώσους ενώ θα επέφεραν σίγουρη ρήξη με το Πατριαρχείο της Μόσχας, πήρε μόνος του το λόγο ο ρώσος πρόεδρος.

Ο «Κομάντο της Ορθοδοξίας», γνωστός και ως «Terminator της Αθωνικής Πολιτείας», με βαριά και σταθερή φωνή, αφού διέταξε τους αστυνομικούς να σταματήσουν να στέκονται προσοχή και να κάτσουν στην «ανάπαυση», τους αποκάλυψε ότι υποδύεται τον ηγούμενο Εφραίμ τα τελευταία 6 χρόνια!

Στόχος του Βλαδιμίρ Πούτιν (γνωστού και ως Robokop των Παλαιοημερολογητών), ήταν να εποπτεύσει ο ίδιος προσωπικά τις μυστικές έρευνες των Ρώσων επιστημόνων για κοιτάσματα Πετρελαίου, Φυσικού Αερίου, Ουρανίου, Πλουτωνίου, Χρυσού, Πλατίνας, Διαμαντιών και παλιών CD της Αλέξιας, που όπως έχουν διαβεβαιώσει οι προφητείες και τα βιβλία του Κυριάκου Βελλόπουλου, βρίσκονται στο υπέδαφος του Αγίου Όρους!

Επίσης, ήθελε να βεβαιωθεί ότι τα γνωστά διασημόπλοια με τα οποία ήρθε στη Γη η φυλή των «Ελ» και τα οποία βρίσκονται θαμμένα 10 χιλιόμετρα κάτω από τη μονή Βατοπεδίου, παραμένουν έτοιμα για εκτόξευση με κατεύθυνση την Αγιά Σοφιά.

Και τότε ξαφνικά, ενώ οι αστυνομικοί ήταν έτοιμοι να προσκυνήσουν τον «Μάστερ Σέφ των Ιερών Κειμηλίων», εκείνος με μια δεύτερη ξαφνική κίνηση, έκανε μια δεύτερη αποκάλυψη: Κάτω από τη μάσκα του Πούτιν, που βρισκόταν κάτω από τη μάσκα του Εφραίμ, στην πραγματικότητα κρύβοταν ο Μάκης Ψωμιάδης!

Ο «Big Mac», αφού έκανε τον σταυρό του αποκάλυψε στους ημιλυπόθυμους αστυνομικούς, ότι ανέλαβε να υποδυθεί τα τελευταία χρόνια τον Βλαντιμίρ Πούτιν που υποδύονταν τον Εφραίμ, γιατί «ήταν προφανές ότι είχαν αρχίσει να το χάνουν», όπως είπε χαρακτηριστικά. «Είχαν μπλέξει με τα media, τους είχαν πάρει χαμπάρι και είχαν χάσει τον πραγματικό στόχο της επιχείρησης που ήταν οι επενδύσεις σε ακίνητα και όχι η δόξα», συμπλήρωσε.

Τέλος, σε ερώτηση των αστυνομικών για ποιό λόγο γύρισε πίσω και δεν έμεινε στα Σκόπια, ο Μάκης Ψωμιάδης κράτησε τα χαρτιά του κλειστά, αλλά άφησε να εννοηθεί, ότι σκοπεύει να διεκδικήσει πνευματικά δικαιώματα για μια διαφήμιση που χρησιμοποιεί την προσφώνηση-σήμα κατατεθέν του, το περίφημο «Αγαπούλα».

moufanet
protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου