Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Θύελλα αντιδράσεων εντός του ΠΑ.ΣΟ.Κ για την επιλογή Πετσάλνικου


Και ενώ επιτέλους ο λευκός καπνός άρχισε να βγαίνει δειλά από την καμινάδα του Μαξίμου, οι …καρδινάλιοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ ξεσηκώθηκαν κατά της επιλογής και το σύστημα …κόλλησε και πάλι.

Πηγές αναφέρουν ότι η δημοσιοποίηση του ονόματος του ...


προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου, ως μεταβατικού πρωθυπουργού, προκάλεσε την έντονη αντίδραση Βουλευτών και στελεχών του ΠΑ.ΣΟ.Κ, οι οποίοι με διαφορετικά ανά …ομάδα συμφερόντων κίνητρα, πιέζουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο να παρέμβει κατά της πρότασης αυτής.

Έντονα ακούγεται ότι αντιδρά, για τους δικούς της λόγους και η …τρόικα Διαμαντοπούλου, Λοβέρδου, Ραγκούση.

Αλλά και από την πλευρά των στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης τα σχόλια φτάνουν στον βαθμό της αντίδρασης, αφού είναι πολλοί αυτοί που λένε ότι υποτίθεται πως ο μεταβατικός πρωθυπουργός θα ήταν ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής και με διεθνή επιρροή και «λάμψη» και τώρα βρίσκονται μπροστά σε ένα στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος, πολύ κοντά στον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και την πολιτική του και μάλιστα συνδιαμορφωτής της «υπόθεσης δημοψήφισμα» που πυροδότησε τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Όπως και να έχουν όμως τα πράγματα στο παρασκήνιο, οι αντιδράσεις αυτές ήδη είχαν ως πρώτο αποτέλεσμα την αναβολή για τουλάχιστον μία ώρα της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στο προεδρικό Μέγαρο και …βλέπουμε.
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου