Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Η Wall Street Journal υιοθετεί τις προτάσεις Σαμαρά!

Πλήρης μεταστροφή μερίδας του διεθνούς τύπου απέναντι στον πρόεδρο της Ν.Δ. Σε σημερινό άρθρο της η Wall Street Journal δίνοντας συνέχεια ....
στη χθεσινή συνέντευξη Σαμαρά αναφέρει ότι είναι ο μοναδικός πολιτικός που διαθέτει αναπτυξιακή πρόταση για την Ελλάδα. «Οι απόψεις του μας βρίσκουν σύμφωνους» σημειώνει η εφημερίδα και παράλληλα τονίζει τα εξής:

«Όλοι, εκτός Βρυξελλών και ΔΝΤ, φαίνεται, ότι γνωρίζουν πως ο κ. Σαμαράς έχει δίκιο. Ωστόσο, παρότι καταψήφισε την νέα φοροεπιδρομή της κυβέρνησης την προηγούμενη εβδομάδα, το μόνο που εισέπραξε, ήταν τον χλευασμό των αρχιτεκτόνων της διάσωσης της Ελλάδος. Παρόλα αυτά, θα μπορούσε να του δοθεί η ευκαιρία να εφαρμόσει τον σκεπτικισμό του για τις παρούσες πολιτικές επί του πρακτέου, κάτι που ακούγεται καλό. Μέσω των πολιτικών και οικονομικών του θέσεων, ο κ. Σαμαράς, υποστηρίζει, την μείωση της φορολογίας στα νομικά πρόσωπα από 24% σε 15%, σε συνδυασμό με περικοπές στην φορολογία των φυσικών πρόσωπων καθώς και σε μειώσεις της φορολογίας στα καύσιμα και στον τουρισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου