Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ;;


Αντιγράφω από το argos-argolida.blogspot.com

Τελικά μπράβο στον Δήμαρχο που δεν παίρνει χαμπάρι κανένα αλλα και δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανένα.
Πραγματικά η διοίκηση του νέου Δήμου θέλει έμπειρα στελέχη [παλιές καραβάνες ας πούμε] που να ξέρουν -με το αζημίωτο- απο ισορροπίες χωρίς τέλος αλλα και τεχνοκράτες για τα ΟΛΑ τα ειδικά θέματα αφού ο ίδιος ο Δήμαρχος με τις ενέργειές του δείχνει να μη ξέρει ΤΙΠΟΤΑ !!
Αν εξαιρέσουμε λοιπόν την τηλεοπτική άνεση .....



μάλλον αναίδεια και θράσος θάταν σωστότερο, σ΄όλα τα υπόλοιπο ο δήμαρχος δηλώνει με τις πράξεις του ΑΝΙΔΕΟΣ !!
Και για να μη μας πούνε πάλι κακούς αναφερόμαστε στα εξής γεγονότα :
Δεν ήξερε ό δήμαρχος καλά τα θέματα τοπογραφήσεων, σχεδιων πόλης κλπ φαίνεται δεν τα ξέρανε καλά και οι δύο του μηχανικοί αντιδήμαρχοι ή δεν τους είχε και εμπιστοσύνη και πήρε έμμισθο σύμβουλο απο την προηγμένη τεχνολογικά .. Συρία για να κάνει την δουλεία του . Σωστός!!
Δεν ήξερε ο δήμαρχος απο νομικά θέματα, φαίνεται ΄να μην είχε και πολλή εμπιστοσύνη στον δικηγόρο Πρόεδρο του Δ.Σ. και πήρε έμμισθη σύμβουλο τη σύζυγο αντιδήμαρχου για τους συμπληρώσει το εισόδημα λόγω και της κρίσης ..Σωστός !!
Δεν ήξερε ο δήμαρχος απο ευρωπαικά προγράμματα κλπ και μη έχοντας εμπιστοσύνη σε κανένα απο τους 25 δημοτικούς συμβούλους του, πήρε έμμιστο σύμβουλο ..εκδότη ώστε και να τα βρίσκει αλλα και να τα δημοσιοποιεί με το αζημίωτο. Σωστός !!
Απ΄εδώ και πέρα όμως τα πράγματα ..χειροτερεύουν ..
Λυκειάρχης & καθηγητής επι χρόνια ο ίδιος δηλ. στην ανώτερη βαθμίδα της 2βάθμιας εκπαίδευσης και χωρίς καμμιά αρμοδιότητα του Δήμου σε θέματα ουσιαστικής εκπαίδευσης, πήρε έμμισθο σύμβουλο ..εκπαιδευτικό φροντιστή (!) σταθμίζοντας μάλλον παλιές τους συνεργασίες παρά το όφελος του Δήμου . Σωστός ;;;
Πρόεδρος ο ίδιος επι 2 χρόνια και επι δημαρχίας του εξαδέλφου του Δ.Πλατή των παιδικών σταθμών με συνεχείς τότε δηλώσεις περι απίστευτης διαχείρισης & ιδεών , εξοικονόμησης χρημάτων κλπ προβάλλοντας τότε τον εαυτό του ως έναν ειδήμονα στο είδος του, σήμερα παίρνει και άλλον έμμισθο σύμβουλο [αισίως τον 5ο και βλέπουμε] για να του "διατυπώνει συμβουλές και εξειδεικευμένες γνώσεις γραπτά ή προφορικά σε θέματα λειτουργίας των παιδικών σταθμών.." Αν είναι δυνατόν!!!
Τελικά μας δουλεύεις ρε Δήμαρχε ;;
Τόσο ατέλειωτη είναι η λίστα των υποχρεώσεων σου ;;;

Με τις πράξεις σου όμως χωρίς να το καταλαβαίνεις, δείχνεις ότι δεν είσαι γνώστης κανενός αντικειμένου, ενώ μας δήλωσες ότι τα ήξερες ΟΛΑ !!
Αυτή σου την άγνοια όμως την ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ και μάλιστα ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ αν αναλογιστεί κανείς ότι ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ -προαποφασισμένες- ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΟΦΕΛΕΙΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!
ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΈΡΕΙΣ οι εποχές έχουν αλλάξει πολύ.
Οι αγανακτισμένοι της πόλης, της περοχής , της χώρας που πλέον είναι βουβοί [αυτό είναι πιό επικίνδυνο] αλλα πολύ περισσότεροι , ΑΥΤΑ βλέπουν και ακούνε και ΜΟΥΤΖΩΝΟΥΝ ασχημα.
Η λίστα με τους αμειβόμενους & απ΄ευθείας επιλεγόμενους αιρετούς και μή στον Δήμο ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΙΛΙΓΓΙΩΔΩΣ και έξω απο κάθε λογική , με αντίστοιχη επιβάρυνση των δημοτών .
Ειναι σκόπιμο εκτός απο τις όντως ωραίες εκδηλώσεις και τα παλαμάκια στο ΤΖΑΜΠΑ στις πλατείες, να τους ενημερώσεις καθαρά ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ Ο ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΥΤΕΣ και για το ποιό είναι αυτοί που τους ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ !!.Εκτός και αν οι εκδηλώσεις έχουν να κάνουν με στοχευμένο αποπροσανατολισμό που δεν θέλουμε να το πιστεύουμε.
ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ , γιατι ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΑΡΜΠΑ ΚΑΙ -πάλι- ΘΑ ΘΥΜΩΣΕΙΣ!!
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ή ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΟΠΑΔΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΣ .....
ενας παρατηρητής αργείος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου