Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Μπέος: Γίνεται κάθαρση εντυπώσεων


Μέσα από τις φυλακές του Ναυπλίου ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπέος χαρακτήρισε εκτός λογικής την απόφαση της Σούπερ Λίγκας να υποβιβάσει την ομάδα του, λέγοντας ότι...



«γίνεται κάθαρση εντυπώσεων και όχι ουσίας». Υπογράμμισε ότι την περίμενε τη συγκεκριμένη απόφαση, αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι έστω και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια θα δικαιωθεί τόσο εκείνος, όσο και η ομάδα του.

Τόνισε ότι τα στοιχεία που υπάρχουν δεν αρκούν για να αποδείξουν ότι είναι ένοχος, ενώ χαρακτήρισε τον Πατέρα και τον Κούγια τους μεγαλύτερους ρουφιάνους: «Ήμουν σίγουρος για την απόφαση, ειδικά όταν πληροφορήθηκα στις 12:00 ότι συνεδριάζουν. Οι μεγαλύτεροι εχθροί μου, ο Πατέρας και ο Κούγιας, που είναι οι μεγαλύτεροι ρουφιάνοι, δεν θέλω να πάνε μέσα αν δεν υπάρχουν στοιχεία. Ήρθε ένας μάρτυρας, είτε είναι διαιτητής και είπε με δωροδόκησε ο Αχιλλέας Μπέος; Που είναι τα στοιχεία;».

Επίσης, κάλεσε τον ΣΔΟΕ να ανοίξει λογαριασμούς και να βρει τα στοιχεία εκείνα που χρειάζονται έτσι ώστε να αποκαλυφθούν οι ένοχοι: «Όταν η πειθαρχική επιτροπή παίρνει ως κριτήριο την έκθεση της UEFA, που δεν μιλάει. Που είναι οι λογαριασμοί; Ας τα βρουν... Τα ψάχνει ο ΣΔΟΕ. Και φυλακίζουμε έναν άνθρωπο και του στερούν την οικογένειά του. Τι φοβούνται; Αυτή την στιγμή σας λέω ότι θα πάω να ληστέψω την Εθνική τράπεζα στο Σύνταγμα. Θα πρέπει να συλληφθώ;».

Παράλληλα, χαρακτήρισε μεθοδευμένη την τιμωρία του Ολυμπιακού Βόλου: «Πάρτε τη δικογραφία και ρωτήστε δικαστικούς. Δεν στέκουν πουθενά όλα. Εγώ διάλογο έκανα στις συνομιλίες. Δεν μπορείτε να καταδικάσετε έναν άνθρωπο μ' αυτόν τον τρόπο. Η απόφαση για τον Ολυμπιακού Βόλου είναι άδικη και μεθοδευμένη. Κάνω έκκληση στους δημοσιογράφους να ενεργούν αντικειμενικά. Είναι δυνατόν; Πέντε τα ξημερώματα η απόφαση; Θα έπρεπε να ντρέπονται για την απόφαση. Τι τους πείραζε να έβγαινε η απόφαση στις 9 το πρωί; Υπήρχε λόγος νομικός γι' αυτό αλλά δεν θα το μάθετε από μένα


enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου