Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Το σύνδρομο του γραμματοσήμου…


Δεν θα σας πούμε κάτι νέο. Οι γυναίκες κολλάνε περισσότερο με αυτούς που τις απορρίπτουν. Γνωστό. Απλά θα το αναλύσουμε επιστημονικά.

Ο λαός λέει «Όσο περισσότερο .....



τις φτύνεις τόσο πιο πολύ κολλάνε» και το θέμα είναι πως δεν έχει άδικο. Εξάλλου οι ερευνητές το απέδειξαν και επιστημονικά. Μετά από έρευνα που διεξήχθη σε μια ομάδα φοιτητριών, αποδείχτηκε πως η αμφιβολία είναι εκείνη που πυροδοτεί το γυναικείο ενδιαφέρον, καθώς αφήνει τη γυναίκα να αναρωτιέται και να το σκέφτεται διαρκώς.
Οι φοιτήτριες κλήθηκαν να σχολιάσουν τα προφίλ ανδρών στο Facebook, αφού πρώτα είχαν ενημερωθεί για τη γνώμη που είχαν σχηματίσει γι’ αυτές οι νεαροί, όταν είδαν νωρίτερα τα δικά τους προφίλ. Η πλειοψηφία βρήκε γοητευτικούς όσους είχαν απαντήσει πως δεν είναι σίγουροι εάν τους αρέσουν ή όχι, απορρίπτοντας αυτούς που τις είχαν χαρακτηρίσει όμορφες ή μέτριες.
Οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως εάν μια γυναίκα δεν είναι σίγουρη, λένε χαρακτηριστικά, εάν το φευγαλέο άγγιγμά ενός άντρα ήταν τυχαίο ή έγινε επίτηδες, δεν σταματάει να το σκέφτεται, το αναλύει και προσπαθεί να αποσαφηνίσει την κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου