Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Το νεοφιλελεύθερο Βατερλό της Ντόρας


Προ ημερών η Ντόρα «απείλησε» το εκλογικό σώμα ότι αν δεν την «βάλει» στην Βουλή, θα εγκαταλείψει την κεντρική πολιτική σκηνή. Βλέποντας το Βατερλό, «επιστράτευσε» το γνωστό δίλλημα, μήπως, και ενεργοποιήσει τα ανακλαστικά του εκλογικού σώματος. Μια μέρα αργότερα, η Ψηλή, απέδωσε την δημοσιότητα ...



που πήρε η «απειλή» της, στους υποτιθέμενους παπαγάλους της Ν.Δ., σαν να μην είχε κάνει η ίδια, λίγες ώρες νωρίτερα την συγκεκριμένη δήλωση.

Η αλήθεια είναι ότι η πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», ενός ανύπαρκτου δημοσκοπικά κόμματος, δεν έχει καταλάβει ότι πλέον η κοινή γνώμη δεν ασχολείται μαζί της. Ο δε σχηματισμός της, έχει πάρει τον χαρακτήρα ενός νεοφιλελεύθερου κόμματος, το οποίο έχει μετρηθεί εκλογικά. Και, είναι το ποσοστό που εξασφάλισε ο Μάνος με τους «Ταύρους». Ότι κι’ αν κάνει, το εγχείρημά της, είναι καταδικασμένο. Επειδή, λοιπόν, με τους Σκυλακάκηδες και τις Μπουμπούδες, δεν έχει καμία τύχη, ας εγκαταλείψει μόνη της, την πολιτική, πριν γνωρίσει ακόμη μια ταπεινωτική ήττα.

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ότι η κολλητή της φίλη Αντωνία (Μπουμπού) Παπαδομανωλάκη, την αποκαλεί ακόμη και σήμερα πρωθυπουργίνα;

ΑΞΙΖΕΙ: Επειδή η Ντόρα απογοητεύεται εύκολα όταν χάνει αγαπημένους της φίλους, όταν θα περάσει το καλοκαιράκι, θα δημοσιεύσουμε μια μαντινάδα που μας έστειλε, ένας φίλος Κρητικός, μόλις διάβασε ότι ο αδερφός της κολλητής της Μπακογιάννης, μας έκανε αγωγή. Τότε, ίσως, η Ψηλή καταλάβει πολλά!

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Δεν φταίνε τα παπαγαλάκια της Ν.Δ. που η "Δημοκρατική Συμμαχία" κινείται κάτω από τους "Οικολόγους", τον Κουβέλη και το κόμμα του Δημαρά. Φταίνε, οι νοοτροπίες και οι συμπεριφορές των κολλητών της Ψηλής, που την οδηγούν μέρα με την μέρα στο πολιτικό περιθώριο.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

To parapolitika.gr άσκησε σκληρή κριτική στον σημερινό πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά. Ωστόσο, ποτέ, ούτε ο ίδιος, ούτε κανένας συνεργάτης του, ούτε φυσκά κάποιος φίλος του, αποτόλμησε να στείλει υβριστική επιστολή εναντίον μας. Έμπρακτο δείγμα, ενός διαφορετικού πολιτικού πολιτισμού και μιας νοοτροπίας που κερδίζει. Ενός πολιτισμού που διέσυρε το καλά δομημένο σύστημα της κυρίας Μπακογιάννη, και που τώρα κερδίζει ολοένα και περισσότερους πόντους στην ελληνική κοινωνία. Στην αντίπερα όχθη, συναντά κανείς την αλαζονεία, την εμπάθεια και πάνω απ' όλα, το μίσος, απέναντι σ' όσους αρνούνται να ακολουθήσουν την κυρία Μπακογιάννη στο πολιτικό της, ΒΑΤΕΡΛΟ. Καληνύχτα, κυρίες και κύριοι, που νομίζατε ότι θα φοβηθούμε. Δυστυχώς, χτυπήσατε λάθος πόρτα.

Πηγή: Parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου