Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Νέα προειδοποίηση για «Unlike» Καμμένου στους Άπιστους


Με βιντεοσκοημένη προκήρυξη που μεταδόθηκε από το προσωπικό του Αλ Τζαζίρα στο Facebook, ο νέος αρχηγός κήρυξε τον πόλεμο στις αγορές και απείλησε ότι η οργή των social media και της Παναγίας (η οποία συμμετέχει στο κόμμα του ως σύμβουλος)
Ο Πάνος Καμμένος, γνωστός στους δικούς του ανθρώπους ως «Καραϊσκάκης του Facebook» και «Βελουχιώτης του Twitter», δεν θα μπορούσε να επιλέξει άλλο τρόπο να επικοινωνήσει με τον λαό του και να ανακοινώσει τη δημιουργία του νέου κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες». Εξάλλου, στη σελίδα του στο Facebook έχει φτιάξει εδώ ...

και καιρό το κρυσφύγετό του, απ' όπου συντονίζει τον αγώνα για την εξόντωση όσων διαφωνούν μαζί του και δέχεται τα like της Παναγίας.

ΕΙδικοί που ανέλυσαν το video κατέληξαν ότι είναι αυθεντικό. Εντύπωση προκάλεσε ο χάρτης της Google πίσω του, όπου έχει σημειώσει τις περίφημες «Αγορές» ως πιθανούς στόχους. Επίσης, οι αναλυτές επισήμαναν το αυτόματο όπλο που στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης, που συμβολίζει τις προθέσεις του αρχηγού για ένοπλη σύγκρουση – πιθανότατα μέσω του Mafia Wars

Στο διάγγελμά του, ο αρχηγός του νέου κόμματος Ανεξάρτητοι Έλληνες, αναφέρθηκε στην τιμωρία που περιμένει όσους δεν τον πιστεύουν και δεν απαντούν στο friend request του. Υπενθύμισε ότι το ιερό βιβλίο του κόμματός του μιλάει για «θάνατο στους Άπιστους unfollowers», ενώ δήλωσε ξανά ότι «είναι Έλληνας, ότι είναι Πολλοί και ότι είναι ανεξάρτητος»! Εννοώντας προφανώς ότι το κόμμα του δεν ανήκει σε κανένα άλλο group.

Τέλος, αφού κατήγγειλε την Ψαραγορά, την Κρεταγορά και την Παλιά Αγορά ως τις πιο επικίνδυνες Αγορές που έχουν καταλύσει την Εθνική μας Κυριαρχία, υποσχέθηκε ότι η εκδίκηση του Θεού θα πέσει στα κεφάλια των εχθρών και ολοκλήρωσε το μήνυμά του φωνάζοντας τρεις φορές «Ζούκερμπεργκ Ακμπάρ» («Ο Ζούρκεμπεργκ, είναι Μεγάλος»), αναφερόμενος προφανώς στον ιδρυτή του Facebook.

Αυτό το τελευταίο, πάντως, προβλημάτισε τους ειδικούς, καθώς δεν καταλαβαίνουν, πώς γίνεται ο άνθρωπος που πολεμά τόσο άγρια την παγκοσμιοποίηση και την Νέα Τάξη Πραγμάτων, να επέλεξε να βασιστεί σε ένα αμερικάνικο μέσο κοινωνικής δικτύωσης! Που μάλιστα το έχει εφεύρει κάποιος που το όνομά του τελειώνει σε «-μπεργκ»! Δηλαδή κάποιος που (όπως και η λέσχη Μπίλντεμπεργκ) πιθανότατα είναι εχθρός τον Ελληνισμού!

Καταλήγοντας, ο νέος Αρχηγός, ενημέρωσε ότι η νέα του πολιτική κίνηση έχει πολλά like από τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Παναγίας, Γέροντα Παΐσιο, ο οποίος είχε προβλέψει ότι ο Πάνος Καμμένος θα έκανε αυτό το διάγγελμα και είχε δηλώσει «attending» από παλιά. Επίσης, retweet συμπαράστασης έκανε και το πουλί του twitter που ήταν στον ώμο του βουλευτή καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγγέλματος και το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ο Πάνος Καμμένος αποκαλεί χαϊδευτικά «Ζαπατίστα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου