Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Ντέρμπι στο Άργος


Στο ΔΑΚ Άργους ο Διομήδης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ ( Τετάρτη 8-2-2012 ώρα 18:00) σε ματς που πλέον κρίνει και τον τίτλο μετά την νίκη των Πελοποννήσιων στην έδρα της ΑΕΚ. Και ο ΠΑΟΚ ωστόσο μετά τις νίκες με ΑΕΚ και Δούκα έχει ξαναμπεί σε τροχιά τίτλου.

Όπως τόνισε ο προπονητής του Διομήδη ...
Δημήτρης Δημητρούλιας: «Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ανοδική φόρμα. Σίγουρα θα αντιμετωπίζουμε το ματς ως μεγάλο ντέρμπι. Για να έχει αξία η νίκη του Σαββάτου επί της ΑΕΚ πρέπει να κερδίσουμε και αύριο. Κάθε ματς πρέπει να το βλέπουμε σαν το σημαντικότερο. Ο δυσκολότερος αντίπαλος είναι ο εαυτός μας. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που βρίσκει λύσεις στην επίθεση και εμείς επενδύουμε πολλά στην άμυνα. Αυτός θα είναι λοιπόν ένας σημαντικός τομέας. Πρέπει από την πλευρά μας να μην ξοδεύουμε πολλές επιθέσεις».

Ο τεχνικός του «δικεφάλου» του Βορρά Στέλιος Υετίων σχολίασε: «Είναι ένα ματς κομβικής σημασίας. Παίζουμε με τον αήττητο και πρώτο της βαθμολογίας. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε στα καλά αποτελέσματα. Είναι ένα ματς για αποδείξεις. Ο καλός ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει και με αυτό το σκοπό κατεβαίνουμε. Προφανώς είναι το δυσκολότερο ματς στη χρονιά μέχρι στιγμής. Χρειαζόμαστε ηρεμία και συγκέντρωση για 60 λεπτά».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου