Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Βήμα πρόκρισης ο Διομήδης


Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή στου στα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ έκανε ο Διομήδης, που επικράτησε με 27-24 της Πορτόβικ στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Κίου και πλέον καλείται να υπερασπιστεί...
ο σημερινό (11/2) αποτέλεσμα στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στην Ουκρανία.

Ο τεχνικός του Διομήδη Άργους Δημήτρης Δημητρούλιας σχολίασε: «Ήταν μία σημαντική νίκη για την Ευρώπη, η οποία μας δίνει ελπίδες. Θα παίξουμε στα ίσια για την πρόκριση στην Ουκρανία. Η αλήθεια είναι πως υπήρξαν οι συνθήκες να κερδίσουμε και με περισσότερα γκολ, αλλά η πολλή υγρασία στο γήπεδο επηρέασε περισσότερο την δική μου ομάδα, που είναι πιο τεχνική. Στα δεύτερα ματς πηγαίνουμε καλύτερα και πλέον ξέρουμε και τον αντίπαλο μας καλύτερα».

Ο πλέι μέικερ Χάρης Μάλλιος τόνισε από την πλευρά του: «Πρώτος μας στόχος ήταν να χαρούμε το ματς. Κρατάμε την σημαντική νίκη και ευχαριστούμε τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και μας συμπαραστάθηκε».

Τα δεκάλεπτα: 5-2, 7-5, 11-8 (ημχ.), 17-13, 22-21, 27-24

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 1, Μεγαλοοικονόμου 3, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Πριόβολος, Μούγιτς, Μάλλιος 6, Νούνγκοβιτς, Μαραγκός 3, Σαμαράς 7, Κοντούλης, Σπέντζος, Ελευθερίου, Ουρόσεβιτς 1, Τάσκοβιτς 6.

ΠΟΡΤΟΒΙΚ (Ολεγκ Σικ): Σόγκα 1, Μπουινένκο, Μποτσόγιεφ, Γκανζιένκο, Πολτοράτσκι 9, Γκορόβι, Ντενίσον, Γκούνκο, Σμιρνόφ, Μανκόφσκι 3, Γιουζμπαμπένκο 3, Κοζάκεβικ 4, Ζαχάροφ 4, Τσουπρίνα.

Διαιτητές: Μάρκοβιτς- Μπόρισιτς (Σερβία), Παρατηρητής: Γκρίμα (Μάλτα), δίλεπτα: 7-5 πέναλτι: ½-2/2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου