Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Ψάχνουν που ψάχνουν, ας ψάξουν και τους δεκατρείς μήνες που κυβερνούν αυτοί...μπορεί να βρουν..."διαμάντια" !!!


Πολύ σκληρή επίθεση κάνει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης και πρώην Αντιδήμαρχος Άργους Γ. Αναγνώστου προς τον Δήμαρχου Άργους - Μυκηνών κ. Δ. Καμπόσο μέσα από το argosdimotika.blogspot.com. Διαβάστε όλη την ανάρτηση παρακάτω:

Η Δημοτική Αρχή επαναλαμβάνει με κάθε ευκαιρία, είτε στα Δημοτικά Συμβούλια ( και στο τελευταίο της Παρασκευής, 3 Δεκεμβρίου ), είτε συνήθως μπροστά στις κάμερες, οτι έχει βάλει ...

ανθρώπους να ψάχνουν για τις.... "ατασθαλίες" των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών , στον κεντρικό δήμο και στη ΔΕΥΑΑΡΜ.
Η διαδικασία ελέγχου θα μπορούσε να είναι μια θετική ενέργεια, την οποία μάλιστα ως παράταξη ψηφίσαμε όταν ήρθε για ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο, αρκεί αυτή να μην προσεγγίζεται με τηλεοπτικούς και μόνο όρους, σχέδιο μιας καλά μελετημένης προπαγάνδας, για να διαβάλλει συλλήβδην όλους όσους διαφωνούν μαζί τους.

Αν ο κ. Δήμαρχος και οι συνεργάτες του έχουν στοιχεία η ακόμα και υποψίες για κακοδιαχείριση, η καλύτερη υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν στους πολίτες, είναι να κατονομάσουν τους υπεύθυνους και να στείλουν τις υποθέσεις αυτές στον αρμόδιο Εισαγγελέα, αλλιώς να σωπάσουν.

Πάντως, αφού ψάχνουν που ψάχνουν, ας ψάξουν και τους δεκατρείς μήνες που κυβερνά η σημερινή Δημοτική Αρχή, μπορεί να βρούν ...διαμάντια !!!. Α, να μην το ξεχάσω κιόλας, πόσο στοιχίζουν στους πολίτες του δήμου αυτοί οι δικηγόροι και οι διάφοροι..."Σύμβουλοι" που... ψάχνουν...μήπως πάνω απο 25.000,00 για ξεκίνημα...;;;


γιώργος αναγνώστου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου