Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Εκλογές τον Απρίλιο ανακοίνωσε ο Παντελής Καψής- Αύριο ανασχηματισμός


Οι εκλογές θα διεξαχθούν τον Απρίλιο, ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Παντελής Καψής, πρόσθεσε ότι από σήμερα και μετά ακολουθούν τρεις διαβολοεβδομάδες, αλλά η διαδικασία της δανειακής σύμβασης και του PSI θα έχουν ολοκληρωθεί ...
ώστε η χώρα να οδεύσει προς τις κάλπες.

Ο ανασχηματισμός αναμένεται αύριο και σύμφωνα με τις υπάρχουσες ενδείξεις δεν θα είναι περιορισμένος. Θα αντικατασταθεί ο κ. Μ. Βορίδης στο υπουργείο Μεταφορών και ενδεχομένως να πληρωθούν και οι θέσεις του Άδωνι Γεωργιάδη και της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου.

«Οι όποιες αλλαγές, θα γίνουν με γνώμονα το συγκεκριμένο έργο που έχει η κυβέρνηση», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, ερωτηθείς για το χρόνο και το εύρος του ανασχηματισμού.

Ταυτόχρονα, όπως έγινε γνωστό, μέχρι την προσεχή Τετάρτη, όταν θα συνεδριάσει το Eurogroup, θα δοθούν κι οι έγγραφες δεσμεύσεις των πολιτικών αρχηγών, πιθανόν με επιστολή, όπως ζητούν οι Ευρωπαίοι εταίροι. Μέχρι τότε, πρόκειται να εξειδικευτούν και το τι θα αφορούν τα 325 εκατομμύρια που εκκρεμούν ώστε να κλείσει οριστικά το νέο οικονομικό πρόγραμμα της χώρας.

Σχετικά με την εικόνα που «εκπέμπει» το πολιτικό σύστημα, μετά τη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή και τις διαγραφές βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι «ο τρόπος αντίδρασης των πολιτικών αρχηγών και οι δεσμεύσεις που ανέλαβαν με τις ομιλίες τους, δείχνουν την αποφασιστικότητα να προχωρήσουν οι αλλαγές και να παραμείνει η Ελλάδα στο Ευρώ».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου