Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Eγκρίθηκε το πρόγραμμα του «Άλλου Δρόμου»

Την Κυριακή 6 Απρίλη συνεδρίασε η συντονιστική επιτροπή της δημοτικής κίνησης Άργους- Μυκηνών «Άλλος δρόμος», με τη συμμετοχή του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Νικητόπουλου. Στη συνάντηση αυτή:
1. Συζητήθηκε η πρόταση της επιτροπής προγράμματος, έγιναν παρατηρήσεις, διατυπώθηκαν προτάσεις και ...




εγκρίθηκε το πρόγραμμα. Η σύνταξη του προγράμματος στηρίχθηκε στα ιδρυτικά κείμενα της κίνησης και στις απόψεις- προτάσεις που έγιναν στις επαφές με φορείς του δήμου και με πρόσωπα που έχουν άποψη και γνώση της τοπικής κοινωνίας. Επίσης, αξιοποιήθηκαν τα πορίσματα από τη διαβούλευση την οποία πραγματοποίησε πρόσφατα η κίνηση με επιστήμονες και ειδικούς. Το πρόγραμμα, που θα γνωστοποιηθεί σύντομα στους δημότες, διακρίνεται για τις ρεαλιστικές και άμεσες απαντήσεις σε προβλήματα του δήμου, αλλά και για τους μακροπρόθεσμους στόχους του. Διεκδικούμε την αλλαγή της Δημοτικής αρχής που θα λειτουργεί πλέον σε όφελος του πολίτη και με συνεργάτη τον πολίτη.
2. Έγινε διεξοδική συζήτηση για τις υποψηφιότητες της κίνησης, δηλαδή τους ανθρώπους οι οποίοι θα μας εκπροσωπήσουν σε δημοτικό και τοπικό επίπεδο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, που έχει εξαιρετική απήχηση, να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο μας οι πιο δραστήριοι, οι πιο ικανοί και οι πιο ανιδιοτελείς συνδημότες μας.
3. Αποφασίστηκε η οργάνωση των δυνάμεων της κίνησης μας έτσι ώστε να φτάσει η «φωνή» μας σε όλα τα χωριά του δήμου και σε όλες τις γειτονιές της πόλης μας. Επιδίωξή μας η άμεση επαφή με όλες τις κοινωνικές ομάδες και τους πολίτες του Δήμου μας.
4. Τέλος επιβεβαιώθηκε, για μια ακόμη φορά, η βούλησή μας και η πρόσκλησή μας για διάλογο με κάθε συλλογικότητα, που ενδιαφέρεται να αλλάξει η σημερινή δημοτική αρχή και οι πολιτικές που εφαρμόζει, και με κάθε πολίτη που δεν ανέχεται τη συνέχιση της υποβάθμισης του Δήμου μας.

Τα μέλη της συντονιστικής:
Νικητόπουλος Δημήτρης
Αντωνόπουλος Γιώργος
Σωτηρόπουλος Ντίνος
Γρατσέας Κώστας
Κοτσανάς Γιώργος
Νικολαράκος Πάνος
Σιατερλής Πάνος
Τσιλιμίγκρας Βασίλης
Καρούζος Πέτρος
Σιδηρόπουλος Τάκης
Ασημακοπούλου Γεωργία
Καράμπελας Παναγιώτης
Παπαγεωργόπουλος Γιώργος
Νικητόπουλος Νίκος
Ξενάκης Γιώργος
Καρκαγγέλη Γεωργία
Μαυρογιώργης Πέτρος
Αργυρόπουλος Νώντας
Κλειάσος Τάκης
Πεβερέτος Τάκης
Μαρινάκος Στέλιος
Γερούλης Λάμπρος
Σχινάς Θανάσης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου