Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΠΡAΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: Απίστευτη η μικρότητα του Τατούλη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε μία απίστευτη ενέργεια, που ξεπερνά κατά πολύ ακόμα και τη λογική του χτυπήματος κάτω από τη ζώνη, προχώρησε η απερχόμενη περιφερειακή ηγεσία σε βάρος του Γιώργου Δέδε. Σήμερα το πρωί, ανήμερα της ονομαστικής εορτής του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου και επικεφαλής της «Πελοποννησιακής Συνεργασίας», η Περιφέρεια ακύρωσε ...




τον αριθμό του κινητού του Γιώργου Δέδε, τον οποίο είχε από την περίοδο που ήταν αντιπεριφερειάρχης. Ο σκοπός σαφής και προφανής. Να μην είναι δυνατό, σε μια ιδιαίτερη μέρα για τον ίδιο, να μπορέσει να δεχτεί τις ευχές και τα μηνύματα των φίλων του.
Για να μην δημιουργηθούν εντυπώσεις πρέπει να διευκρινιστεί ότι την επομένη της παραίτησής του από τη θέση του γεωγραφικού αντιπεριφερειάρχη, ο κ. Δέδες επικοινώνησε με τις οικονομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας και ζήτησε να προχωρήσουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου ο ίδιος να κρατήσει μεν τον αριθμό (για προφανείς λόγους), αλλά να αποσυνδεθεί από τον λογαριασμό της Περιφέρειας.
Σημειώνεται, επιπλέον, πως ενώ ο λογαριασμός του ίδιου του Περιφερειάρχη και μερικών εκ των στενών συνεργατών του έχει εκκρεμείς οφειλές χιλιάδων ευρώ, ο κ. Δέδες έχει πληρώσει, μέχρι και τον τελευταίο λογαριασμό, χωρίς να αφήσει υπόλοιπο.
Πρόκειται για μια ενέργεια δηλωτική της μικρότητας που χαρακτηρίζει τα στελέχη της απερχόμενης διοίκησης της Περιφέρειας και ευτελίζει απολύτως το επίπεδο της προεκλογικής αντιπαράθεσης, μεταφέροντας το μικρόβιο της παραπολιτικής και της μικροπολιτικής στη σφαίρα της ιδιωτικής ζωής. Αποδεικνύει δε τη δυσχερή θέση στην οποία βρίσκεται η απερχόμενη περιφερειακή ηγεσία, εφ’ όσον μετέρχεται τέτοιων τεχνασμάτων για να ανακόψει την αυξανόμενη δυναμική του Γιώργου Δέδε προσωπικά, αλλά και όλης της Πελοποννησιακής Συνεργασίας. Αν θεωρεί ότι μπορεί να το επιτύχει με τέτοιες μικρότητες, πλανάται πλάνην οικτράν.
Ζητούμε συγνώμη από όλους όσοι επιχείρησαν να επικοινωνήσουν μαζί μας και δεν τα κατάφεραν εξ αιτίας της απίστευτης αυτής ενέργειας.
Ο νέος αριθμός επικοινωνίας του κ. Δέδε είναι: 6981-698111 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ,
ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΔΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου