Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Ξεκίνησαν στο Άργος τα "ΕΝ ΑΡΓΕΙ ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2014"

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών, η ΚΕΔΑΜ και η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεπής στο ραντεβού τους με τοπικούς οινοπαραγωγούς αλλά και με ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού, διοργανώνουν για 3η συνεχή χρονιά ένα ταξίδι που θα αφυπνίσει αλλά και θα… «εκπαιδεύσει τις αισθήσεις» σας.
Τα εγκαίνια των τριήμερων εκδηλώσεων που ...


διοργανώνονται για 3η συνεχή χρονιά…εκπαιδεύοντας τις αισθήσεις των επισκεπτών, έκανε σήμερα Πέμπτη 3 Απριλίου 2014 ο Δημαρχος Άργους Μυκηνών Δ. Καμπόσος, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τ. Χειβιδόπουλου, του προέδρου της ΚΕΔΑΜ Νίκου Γκαβούνου, όλων των αντιδημάρχων του Δήμου, των περιφερειακών συμβούλων Φάνη Στεφανόπουλου, Βασίλη Σιδέρη, του δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Κρίγγου, της διευθύντριας της ΔΕΥΑ Ναυπλίου και υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου Άννας Μαντά, του πρόεδρου της δημοτικής χορωδίας Άργους Μυκηνών Βασίλη Γεωργακόπουλου και πλήθους κόσμου που επισκέφθηκε κατά την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων τον χώρο των Στρατώνων Καποδίστρια.
Επίσης κατά την τελετή των εγκαινίων πραγματοποιηθηκε μια μοναδική εναέρια χορευτική παράσταση από τον Αθλητικό Σύλλογο Αργολίδας «Ιπτάμενοι», όπου και τις 3 μέρες 3,4.5 Απριλίου,στις 20:00 το βράδυ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα θέαμα που κόβει την ανάσα.
Μπορείτε να επισκέπτεστε την έκθεση “ΕΝ ΆΡΓΕΙ ΔΙΟΝΥΣΙΑ” 3,4,5 Απριλίου από τις 18:00 το απόγευμα έως τις 22:00 το βράδυ στους στρατώνες του Καποδίστρια.

1 σχόλιο: