Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ: Εικονική πραγματικότητα

Ανακοίνωση για την συγκέντρωση της παράταξης του κ. Δημάρχου.

Με την καθιερωμένη πλέον, χολιγουντιανού ύφους συγκέντρωση, η επίσημη πρώτη για τον Δήμαρχο Καμπόσο. Με ηχηρές απουσίες απο παλιούς στενούς εκλεγμένους συνεργάτες του παρουσιάστηκε ...




στο κοινό του λες και δεν ήταν Δήμαρχος την προηγούμενη τετραετία. Χωρίς να δείξει στην τεράστια οθόνη δίπλα του ούτε ένα σημαντικό έργο ολοκληρωμένο, αρκέστηκε σε καλοσχεδιασμένες και καλοπληρωμένες μακέτες για όλα αυτά που.... ΘΑ γίνουν στο μέλλον.
Ανάμεσα σε ανακρίβειες και αθλιότητες που ακούστηκαν, στα όρια της φαιδρότητας ήταν η μείωση του δήθεν χρέους των... 20 εκατ. ευρώ της ΔΕΥΑΑΡΜ και τα έργα... 65 εκατ. ευρώ !!! που έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ. Η "εικονική πραγματικότητα" στην οποία προσπαθούν να εντάξουν τους πολίτες του δήμου είναι τόσο πρόδηλα κακοσχεδιασμένη που πείθει μονάχα τους συνεργάτες του σημερινού Δημάρχου.
Η απουσία ενός σύγχρονου σχεδίου για την ανάπτυξη του δήμου, τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης, για την εφαρμογή μιας πολιτικής κοινωνικής αλληλεγγύης και όχι τηλεοπτικής φιλανθρωπίας που εφαρμόζεται σήμερα, είναι τραγική και επικίνδυνη όχι για τον Δήμαρχο και την ομάδα του, αλλά για την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών που δοκιμάζεται όσο ποτέ σε ατομικό και οικογενειακό επίπεδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου