Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Οδυσσέας Βουδούρης: "Η εικονική πραγματικότητα του απερχόμενου περιφερειάρχη κ. Τατούλη"

Αντί να παρουσιάσει στο θεσμικά αρμόδιο Περιφερειακό Συμβούλιο έναν ολοκληρωμένο και τεκμηριωμένο απολογισμό δράσης, ο απερχόμενος Περιφερειάρχης προτίμησε μια προεκλογική φιέστα.
Αντί να αντικρίσει την κριτική αξιολόγηση των ...



Περιφερειακών Συμβούλων, εκλεγμένων εκπροσώπων της Πελοποννήσου, προτίμησε τα πρόθυμα χειροκροτήματα επιλεγμένων καλεσμένων.
Αντί να σκιαγραφήσει την οδυνηρή πραγματικότητα μιας Περιφέρειας ουραγού στο κατά κεφαλήν ΑΕΠ, όπου η ανεργία αυξήθηκε κατά 153% στη διάρκεια της θητείας του, περιέγραψε μια μικρή Ελβετία, που υπάρχει βέβαια μόνο στην φαντασία του.
Μαέστρος της εικονικής πραγματικότητας, ο απερχόμενος Περιφερειάρχης προσπάθησε να μετατρέψει την άθροιση των προπαγανδιστικών δελτίων τύπου τρεισήμισι χρόνων σε απολογισμό του ανύπαρκτου έργου της διοίκησής του.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ομολογία του ότι, σε αντίθεση με τις προεκλογικές δεσμεύσεις να υλοποιήσει βιολογικό καθαρισμό σε κάθε παραλιακή περιοχή άνω των 2000 κατοίκων, δεν έχει ολοκληρωθεί ούτε ένας για δείγμα, με την παιδιάστικη δικαιολογία ότι αυτά τα έργα είναι “σχεδόν έτοιμα”.
Αποκορύφωμα του “απολογισμού” αποτελεί η δήλωση πως “οι εγκαταστάσεις της ΤΕΡΝΑ για τα απορρίμματα θα λειτουργήσουν ως σχολεία περιβαλλοντικής εκπαίδευσης για τα παιδιά”! Ο κάθε Πελοποννήσιος γνωρίζει όμως ότι το σχέδιο “ΤΕΡΝΑ-Τατούλη” αποτελεί σχολή αδιαφάνειας και μετάγγιση δημόσιων πόρων προς ιδιωτικά συμφέροντα.
Και λαός γνωρίζει ότι το ψεύδος έχει κοντά ποδάρια, ενώ η 18η Μαΐου πλησιάζει ως καταληκτική ημερομηνία για το Σύστημα-Τατούλη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου