Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Αναγνώστου: Η κλεψύδρα αδειάζει…


“Συκοφαντία είναι η ψευδής κατηγορία που εκτοξεύεται ηθελημένα εναντίον κάποιου με σκοπό να τον βλάψει” .

Κάθε φορά που ο δήμαρχος δέχεται κριτική για τα πεπραγμένα της Δημοτικής του Αρχής αντιδρά με πανικό. Δείγμα της αδυναμίας του να απαντήσει με πολιτικά επιχειρήματα είναι και το χθεσινό παραλήρημά του ...
από τηλεοράσεως στην κριτική που δέχθηκε για την μη πληρωμή των πιστωτών του δήμου. Με ψέματα, με μισές αλήθειες, με απόκρυψη πραγματικών γεγονότων, με χυδαιολογίες, με προσωπικές, πέρα από κάθε δεοντολογία επιθέσεις στο πρόσωπό μου, έδειξε το δικό του πραγματικό πρόσωπο. Δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει ακόμα και δημοτικούς υπαλλήλους για την τηλεοπτική παράσταση. Τον διαβεβαιώνουμε ότι όσο και αν δημιουργεί… θόρυβο, δεν πρόκειται να σταματήσουμε την κριτική μας στα «έργα και τις ημέρες του». Η διαστρέβλωση της αλήθειας σχετικά με τις οικονομικές υποχρεώσεις του δήμου θα αποκαλυφθεί.
Τον δρόμο του δεν θα τον ακολουθήσουμε, γιατί ευτυχώς έχουμε μια διαφορετική πολιτική παιδεία. Τον λαικισμό του τον χαρίζουμε και επιλέγουμε να είμαστε χρήσιμοι στο δήμο και τους δημότες.
Ο ρόλος του δημάρχου για το δήμο Άργους – Μυκηνών είναι ένας πραγματικά δύσκολος ρόλος. Όμως έτσι κι αλλιώς η κλεψύδρα του πολιτικού χρόνου του σημερινού δημάρχου αδειάζει.

Γιώργος Αναγνώστου
Επικεφαλής αξιωμ. αντιπολίτευσης δήμου Άργους - Μυκηνών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου