Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Ανοιχτή, λαϊκή συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ στο Ναύπλιο στις 18/7/12


Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ χαιρετίζει και ευχαριστεί όλους και όλες που σε μια άκρως πολωτική και γεμάτη εκβιασμούς προεκλογική περίοδο, αγνόησαν τις τεράστιες πιέσεις και επέλεξαν με πρωτοφανή μαζικότητα το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, αναδεικνύοντας τον σε δεύτερη δύναμη, σε απόσταση αναπνοής από την Νέα Δημοκρατία. Δεσμευόμαστε ότι ...
θα τιμήσουμε την ψήφο τους και θα κάνουμε κάθε τι δυνατό για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους, στις ανάγκες τους, στην απαίτηση να απαλλαγεί η χώρα από τα μνημόνια, τις αντεργατικές πολιτικές και από τις δυνάμεις εκείνες που έχουν γονατίσει τη χώρα και τους εργαζόμενους. Ακόμη και αυτοί που δεν ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, είτε γιατί διαφωνούν, είτε γιατί υπέκυψαν στους εκβιασμούς, αναγνωρίζουν την χρησιμότητα μιας ισχυρής αριστεράς για την απόκρουση της κοινωνικής καταστροφής και την ανασυγκρότηση του τόπου.
Στη πρόσφατη πανελλαδική επιτροπή, μετά τις εκλογές, αποφασίστηκε να αρχίσει άμεσα η διαδικασία για τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ και του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ σε ενιαίο πολιτικό φορέα, στη βάση των κοινών αποφάσεων, της κοινής δράσης και της κοινής παρουσίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ –ένας έτσι κι αλλιώς πρωτότυπος και τολμηρός πολιτικός σχηματισμός– οφείλει να αντιμετωπίσει την πρόκληση ενός μαζικού αριστερού ενιαίου πολιτικού φορέα που θα εκφράζει τις κοινωνικές ανάγκες του σήμερα και του αύριο, θα αντιστοιχεί στις ανάγκες της Αριστεράς του 21ου αιώνα, θα αποτελεί χρήσιμο «εργαλείο» για την ανάπτυξη κοινωνικών αγώνων, για την πολιτική ανατροπή, για την κοινωνική αλλαγή, για να έρθει στην εξουσία ο λαός.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, το ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ Αργολίδας καλεί όλες και όλους στην ανοιχτή, λαϊκή συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο, στο θεατράκι του ΟΣΕ, την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012 και ώρα 8.30 μ.μ. Βασικός σκοπός είναι να ανοίξει μια αμφίδρομη κουβέντα με τον κόσμο του Νομού αλλά και να ξεκινήσουν οι πρώτες εγγραφές μελών στον ενιαίο φορέα του ΣΥΡΙΖΑ.
Συντονιστικό ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ Αργολίδας
11/7/12


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου