Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Κ.Ν.Ε. :Δεν μας ξενίζει καθόλου η στάση του πρώην λυκειάρχη και νυν δημάρχου Άργους Δημήτρη Καμπόσου


Με δελτίο τύπου απαντά η Νομαρχιακή Οργάνωση Αργολίδας της ΚΝΕ στον κ. Καμπόσο ....



Δελτίο τύπου

Η Νομαρχιακή Οργάνωση Αργολίδας της ΚΝΕ χαιρετίζει τους μαθητικούς αγώνες και στο νομό μας. Το ένα λύκειο μετά το άλλο προχωράει σε κατάληψη. Οι μαθητές διεκδικούν το αυτονόητο: το δικαίωμα στη ζωή και στη μόρφωση. Η κυβέρνηση μέσω της υπουργού Παιδείας κας Διαμαντοπούλου χύνει κροκοδείλια δάκρυα για τις χαμένες διδακτικές ώρες. Στην προσπάθεια καταστολής του μαθητικού κινήματος, ο γνωστός εισαγγελέας Τέντες χαρακτηρίζει τις μαθητικές κινητοποιήσεις σαν εγκλήματα που διώκονται αυτεπάγγελτα και άρα είναι αυτονόητη η παρέμβαση των αστυνομικών αρχών. Καλεί τους εκπαιδευτικούς να παίξουν το ρόλο του χαφιέ.

Δεν μας ξενίζει καθόλου η στάση του πρώην λυκειάρχη και νυν δημάρχου Άργους Δημήτρη Καμπόσου, που στην προσπάθειά του να υπηρετήσει πιστά τις πολιτικές που θέλουν τους μαθητές άβουλα όντα και το σχολείο υπερασπιστή της κυρίαρχης πολιτικής, έχει πάρει σβάρνα τα υπό κατάληψη λύκεια του Άργους και μάλιστα με τη συνοδεία της Ασφάλειας και με τακτικές που θυμίζουν άλλες εποχές προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους μαθητές ώστε να σταματήσουν να κινητοποιούνται. Το θράσος του δεν έχει όρια! Έφτασε στο σημείο να απειλεί ότι θα φιμώσει τα μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ που συμπαραστέκονται στους αγώνες των μαθητών. Είναι βαθιά νυχτωμένος…

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Καλούμε τους μαθητές, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς να δυναμώσουν τον αγώνα τους, να ενώσουν τη φωνή τους με το ταξικό κίνημα. Να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, την Τετάρτη 19 Οκτώβρη, μέρα πανελλαδικής απεργίας, στις 10:30πμ στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος. Να συναντηθούν στο δρόμο του αγώνα με το ΚΚΕ και τη ΚΝΕ, στην πάλη για την ανατροπή του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος, για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης, τον σοσιαλισμό.

Δείτε εδώ την καταγγελία του ΠΑΜΕ

Δείτε εδω την απάντηση Καμπόσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου