Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

H τσατσά..


Θυμαμαι στα νιατα μου που πηγαιναμε στα μπουρδελα,στην αρχη απο περιεργεια δεκαπενταχρονα αγορια μαζευομαστε παρεες και κατεβαιναμε στο κεντρο κατω απο την Ζηνωνος,που να φανταστω εκεινη την εποχη οτι θα ζουσα τοσο κοντα στην περιοχη αυτη μεγαλυτερος.
Απο την μια πορτα στην αλλη, ανοιγαμε το κουρτινάκι ...

και μπαιναμε στο χωλ,φτωχικα σπιτια,κακοβαμμενα,με μετριο φωτισμο,χωρις παραθυρα στον δρομο η στο φως. Εκει περιμεναμε στις καρεκλες να...
βγει η τσατσά να μας παινεψει τα καλη και τις ομορφιες της πουτανας του σπιτιου,και τελικα να την δουμε ,η αναμονη ηταν εξοντωτικη, και δεν μιλαμε για σημερα που το γυμνο ειναι σε καθε φωτογραφια, το 75 για να δεις γυμνο επρεπε να ταξεις λαμπαδα.
Τελικα οταν την βλεπαμε παιρναμε την δοση μας και τρεχαμε στο επομενο σπιτι,που λεφτα η πειρα για να αποφασισουμε να κανουμε κατι, αυτο εγινε αργοτερα με το πρωτο καλο χαρτζιλικι, αλλα γιατι τα γραφω ολα αυτα σημερα....
Ισως γιατι αισθανομαι οτι το ιδιο κανουν οι πολιτικοι που κυβερνανε με την χωρα μου,κατ'αρχην την καταντησαν με τους νομους και τις ανομιες τους ενα τεραστιο μπουρδελο,μετα μας εφτιαξαν ενα κωλοσπιτο και απο σημερα και στο εξης θα μπαινουν οι επισκεπτες ...κυριως αλλοδαποι επενδυτες και κομισαριοι οι οποιοι θα αποφασιζουν αν αξιζει τον κοπο να κατσουν και να μας πηδηξουν με οποιο τροπο θελουν εκεινοι,αν δεν τους κανουμε τα χατρηρια τοτε υπαρχουν και αλλα μπουρδελα στην γειτονια μας βορεια και θα τους χανουμε απο πελατες.
Τον κυριοτερο ρολο ομως θα τον παιζει η Τσατσά μας,θα πρεπει να ειναι καλη,να μας διαφημιζει σωστα,να λεει οτι ειμαστε φθηνοι και κανουμε τα παντα,να ενημερωνει τους πελατες για τις προσφορες και τις μειωσεις στο ποσο που πρεπει να πληρωσουν για να μας πηδηξουν.
Και εχουμε καλη Τσατσά,και αυτη και η επομενη που περιμενει να αναλαβει ειναι ειδικες σε αυτο,,
Λοιπον ας ετοιμαστουμε η ωρα της κρισης ερχεται.

harrytsopanos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου