Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Μίμης Ανδρουλάκης: Λάθος οι πολιτικές επιλογές του Παπανδρέου


Κριτική στον Γιώργο Παπανδρέου για τις επιλογές του, τους πρώτους μήνες που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, έκανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μίμης Ανδρουλάκης. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA είπε χαρακτηριστικά ότι «τους τέσσερις πρώτους μήνες ο πρωθυπουργός ...


έκανε λάθος επιλογές σε κινήσεις και πρόσωπα». Αναφέρθηκε, όμως και στην
προσωπική σχέση του Γιώργου Παπανδρέου με τον Αντώνη Σαμαρά, που ξεκινά από τα φοιτητικά τους χρόνια. «Παπανδρέου και Σαμαράς ήταν φίλοι στο Πανεπιστήμιο. Δεν μπορούν να βρουν ένα κοινό σημείο για να σώσουν την πατρίδα;», αναρωτήθηκε. Και πρόσθεσε ότι υπάρχει μία προφανής άτυπη συμπαιγνία μεταξύ Παπανδρέου- Σαμαρά, καθώς το κατεστημένο τους θέλει να εναλλάσσονται στην εξουσία.

Ο Μίμης Ανδρουλάκης, είπε επίσης ότι η «σύγκληση με την Ευρώπη ήταν μία φούσκα», ενώ για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου τόνισε ότι «δεν μπορούσα να πάρω την ευθύνη να γκρεμίσω μία κυβέρνηση γι’ αυτό ψηφίζω. Είδα, όμως, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να κλαίνε, πριν πάνε να ψηφίσουν». Και πρόσθεσε: «Ζούμε παγιδευμένοι στο hotel California. Να μείνεις στο ευρώ είναι βαρύ, να φύγεις είναι δυσβάταχτο».

Read more: http://www.trelokouneli.gr/2011/10/blog-post_3585.html#ixzz1bhSRwh89

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου