Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Τηλεφωνικές επαφές Βενιζέλου με πολιτικούς αρχηγούς


Ολοκλήρωσε πριν από λίγη ώρα τις τηλεφωνικές επικοινωνίες με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός ενημέρωσε ...

τους πολιτικούς αρχηγούς για τις εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο, μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής της Κυριακής στις Βρυξέλλες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, στη συνέχεια ο κ. Βενιζέλος, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Φίλιππος Σαχινίδης και οι σύμβουλοι της ελληνικής κυβέρνησης πραγματοποίησαν τηλεφωνική διάσκεψη, από τις Βρυξέλλες όπου και βρίσκονται, με το προεδρείο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.

Σχετικά με τις συνομιλίες του κ. Βενιζέλου με τους πολιτικούς αρχηγούς σε ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται: "Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, την Γενική Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, κυρία Αλέκα Παπαρήγα, τον Πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Γιώργο Καρατζαφέρη και τον Πρόεδρο του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Αλέξη Τσίπρα, τους οποίους και ενημέρωσε τηλεφωνικά από τις Βρυξέλλες για την πορεία στην οποία βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις για το ζήτημα της βιωσιμότητας του δημοσίου χρέους και για το νέο πρόγραμμα στήριξης της ελληνικής οικονομίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου