Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

ΔΙΟΔΙΑ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ: Ο ΜΟΡΕΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ, ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ !


Συνεχίζεται η κόντρα της εταιρίας ΜΟΡΕΑΣ με τους κατοίκους Σπαθοβουνίου (κυρίως) αλλά και άλλων χωριών του πρώην δήμου Τενέας για το θέμα των διοδίων.
Συγκεκριμένα εδώ και 25 χρόνια όλοι οι κάτοικοι αυτοί που βρίσκονταν δίπλα στον Εθνικό δρόμο Κορίνθου -Τρίπολης εξυπηρετούνταν από είσοδο και έξοδο λίγα μέτρα πριν τα διόδια Σπαθοβουνίου.

Η εταιρία αποφάσισε να κλείσει ατή την είσοδο και έξοδο και να δημιουργήσει αντίστοιχες μετά τα διόδια ώστε να πληρώνουν και οι κάτοικοι αυτοί της Τενέας διόδια. Και μάλιστα σε αλμυρή τιμή χωρίς χιλιομετρική χρέωση.

Οι κάτοικοι έχουν ξεσηκωθεί και έχουν κάνει κατάληψη στα διόδια ανοίγοντας τις μπάρες για να περνούν όλα τα αυτοκίνητα ελεύθερα!

Η κατάληψη ανεστάλη πριν από λίγο με την διαβεβαίωση της εταιρίας του ΜΟΡΕΑ ότι θα εφοδιάσει τους μόνιμους κατοίκους με ειδικές κάρτες για να πληρώνουν μειωμένα διόδια.

ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΩΡΕΑΝ! Γιατί οι εργολάβοι των Εθνικών δρόμων θέλουν -όπως λέει ο λαός μας- “να βγάλουν και από την μύγα ξύγκι!”

Άγνωστη ποια θα είναι η στάση των κατοίκων που φαίνονται διατεθειμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους αν δεν τους επιτραπεί δωρεάν διέλευση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου