Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Η τροπαιοθήκη του κ. Καμπόσου

Εντυπωσιακή πράγματι η τροπαιοθήκη του κ. Καμπόσου.
Εντυπωσιακή βέβαια ως φωτογραφία γιατί κατά τ’ άλλα δυστυχώς τα κύπελλα αυτά, αν όχι όλα τα περισσότερα σίγουρα, είναι τσίγκινα, σαν αυτά που μπορείς ν’ αγοράσεις με το κιλό σε οποιοδήποτε κατάστημα που πουλά αναμνηστικά. Δυστυχώς επιβεβαιώνονται αυτοί που μιλούσαν για χαμηλούς στόχους και προσδοκίες.
Ας τα δούμε λοιπόν ένα ένα.



ΚΥΠΕΛΛΟ 1
Ασφαλώς δε θα το απαξιώσω τελείως αλλά δυστυχώς είναι απλά ένα ΙΕΚ που κάποιοι άλλοι το είχαν και το απαξίωσαν τόσο, ώστε έφυγε από εκεί.
Δεν είναι ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ όπως κάποιοι λένε δεν είναι ούτε καν ΤΕΙ.
Αναρωτιέμαι αν είχαμε κερδίσει κάποια πραγματική πανεπιστημιακή σχολή τι βραβείο θα έπρεπε να είχαμε πάρει

ΚΥΠΕΛΛΟ 2
Σίγουρα αξίζει να δοθεί κύπελλο αλλά όχι στο σημερινό Δήμαρχο. Το κύπελλο πρέπει να δοθεί στο πρώην Δήμαρχο κ. Πλατή, γιατί αυτός τόλμησε και έλυσε τη σύμβαση με τον παλιό μελετητή και ανέθεσε την καινούρια μελέτη για την οποία όλοι σήμερα πανηγυρίζουν. Μάλιστα αυτοί που πανηγυρίζουν σήμερα, όχι μόνο δεν την υποστήριξαν τη μελέτη αυτή αλλά την πολέμησαν κιόλας λέγοντας πως θα την ακυρώσουν και θα πάνε με το διάταγμα του 1923.

ΚΥΠΕΛΛΟ 3 & 4
Αν δεν κάνω λάθος ακόμα δεν έχουμε ολοκληρωμένη μελέτη για να την κρίνουμε και φυσικά δεν έχουμε και ανάπλαση αφού δεν έχουμε μελέτη

ΚΥΠΕΛΛΟ 5
Το αφήνω ασχολίαστο. Δεν ξέρω τι το ξεχωριστό έκανε για να ιδρύσει τη Δημοτική αστυνομία. Αν δεν κάνω λάθος έχουν σχεδόν όλες οι μεγάλες πόλεις

ΚΥΠΕΛΛΟ 6
Γιατί θα πρέπει το κύπελλο να το πάρει ο Δήμος. Τι περισσότερο και ξεχωριστό έκανε από όλους τους βουλευτές του Νομού. Αυτοί τουλάχιστον το πάλεψαν με συνεχείς ερωτήσεις στη Βουλή.

ΚΥΠΕΛΛΟ 7

Αν κάποιος πρέπει να πάρει το κύπελλο αυτός είναι ο κ. Αναγνώστου ο οποίος επέκτεινε και αναβάθμισε το Νοσοκομείο που όλοι μας χαιρόμαστε τώρα.

ΚΥΠΕΛΛΟ 8 & 9

Δυο σχολεία σίγουρα είναι χρήσιμα. Τα τελευταία χρόνια όμως απ΄ όσο ξέρω έχουν φτιαχτεί αρκετά σχολεία (ειδικό σχολείο, δύο νηπιαγωγεία κ.α.) χωρίς να δω να απονέμεται κάποιο τρόπαιο.

ΚΥΠΕΛΛΟ 10
Το πόσο μεγάλη ήταν αυτή η νίκη θα φανεί σε λίγα χρόνια όταν το Άργος δε θα μπορέσει να συνδεθεί ποτέ με το φυσικό αέριο.

ΚΥΠΕΛΛΟ 11 & 12
Αν πρέπει να δοθεί κύπελλο για τα δύο αυτά γήπεδα τι πρέπει να δοθεί για το γήπεδα Άργους, Κουτσοποδίου, Ν. Κίου, Λέρνας,

ΚΥΠΕΛΛΟ 13 & 14

Που είναι αυτές οι μελέτες και σε τι φάση βρίσκονται; Ξέρει κανείς;

ΚΥΠΕΛΛΟ 15, 16, 17 & 18
Όχι να δώσουμε κύπελλο και στις προφανείς υποχρεώσεις ενός Δήμου.

ΚΥΠΕΛΛΟ 19
Το κρατάμε να το απονείμουμε όταν λειτουργήσει!

ΚΥΠΕΛΛΟ 20
Το πιο σύντομο ανέκδοτο που άκουσα τις τελευταίες ημέρες.

ΚΥΠΕΛΛΟ 21

Είμαι σίγουρος ότι αυτό το αξίζει.
Είναι το κύπελλο αναξιοπιστίας, λαϊκισμού και ΨΕΥΔΟΥΣ.

Το παραπάνω κείμενο γράφτηκε με αφορμή την τελευταία σελίδα την εφημερίδας ΔΗΜΟΤΗΣ που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην πόλη μας

1 σχόλιο:

  1. Ξεχασε μερικα κυπελλα ακόμα:
    1. Του πιό καρακίτς δήμαρχου
    2. Του πιό ακριβού δημαρχείου,
    3. Του πιο κομλεξικού με τους προκατόχους του
    4. Του πιό βρώμικου Δήμου
    5. Του πιό άναρχου και ανοικοκύρευτου δήμου
    6. Του δήμου των αγράμματων συνεργατών του και τέλος '
    7. Το κύπελλο της ψευτιάς και του δήθεν που τσαμπουνάει καθημερινά στα πληρωμένα με δικά μας λεφτά κωλοκάναλα και φυλλάδες.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ - ΤΟΝ ΞΕΡΑΤΕ - ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗ ΜΑΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή