Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Αήθης επίθεση Κασιδιάρη σε Βενιζέλο: Εσύ έχεις έλλειψη τεστοστερόνης, γι' αυτό στη Βουλή λες «έλα καλέ»

Χάος επικράτησε στην Προανακριτική καθώς ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης ξεπέρασε κάθε όριο και επιτέθηκε με απίστευτους χαρακτηρισμούς κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου αποκαλώντας τον χοντρό και γελοίο.

Μάλιστα ο Ηλίας Κασιδιάρης ...



παρά τις έντονες παρατηρήσεις από τον πρόεδρο της Προανακριτικής Χρήστο Μαρκογιαννάκη, συνέχισε την αήθη επίθεση κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ λέγοντας «Εσύ Βενιζέλε έχεις έλλειψη τεστοστερόνης, γι' αυτό και απ' το βήμα της Βουλής λες έλα καλέ», όπως αναφέρει το protothema.

Νωρίτερα ο κ. Βενιζέλος, κατά τη δεκαπεντάλεπτη διακοπή της συνεδρίασης της, είχε πει στους δημοσιογράφους «Διακρίνω μια αυξημένη ένταση λόγω τεστοστερόνης. Είναι θέμα ενδοκρινολογικό. Και σε κάθε περίπτωση η ιατρική δεν έχει απαντήσει αν η ψυχιατρική προηγείται της ενδοκρινολογίας ή το αντίθετο».

Τελικά ο πρόεδρος της Προανακριτικής αναγκάστηκε να αποβάλει από την αίθουσα τον Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος σε κατάσταση εκτός εαυτού πετούσε ποτήρια με νερό στο πάτωμα και χτυπούσε τα μικρόφωνα.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους είπε: «Δέχτηκα ανοίκεια επίθεση από ένα πολιτικό ανδρείκελο που παριστάνει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Πρέπει όμως να ξέρει ότι υπάρχουν άνθρωποι με αξιοπρέπεια, οι οποίοι αντιδρούν όταν τους προσβάλλουν. Με πρόσβαλλε και στη συνέχεια καλούσε την αστυνομία για να με βγάλουν από την αίθουσα και να μην υποβάλλω ερωτήσεις στον πιο κρίσιμο μάρτυρα. Αυτή η Προανακριτική έχει τάσεις συγκάλυψης. Είναι μία παρωδία και γελοία διαδικασία».

Οι διάλογοι Βενιζέλου - Κασιδιάρη

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Διακρίνω μια αυξημένη ένταση λόγω τεστοστερόνης. Είναι θέμα ενδοκρινολογικό. Και σε κάθε περίπτωση η ιατρική δεν έχει απαντήσει αν η ψυχιατρική προηγείται της ενδοκρινολογίας ή το αντίθετο».

Ηλίας Κασιδιαρης:«Εσύ Βενιζέλε έχεις έλλειψη τεστοστερόνης, γι' αυτό και απ' το βήμα της Βουλής λες έλα καλέ. Εγω δεν ειμαι λαμόγιο και απατεώνας σαν εσένα»

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Είσαι όμως φασιστας και δεν μπορεί να εχει η βουλη διάλογο με τέτοιες νοοτροπίες»

Ηλίας Κασιδιαρης: «Σκάσε γελοιε και χοντρε».

Κατέθεσε πρόταση μομφής εναντίον του Μαρκογιαννάκη

Λίγο αργότερα, ο κ. Κασιδιάρης κατέθεσε πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Προανακριτικής Χρήστου Μαρκογιαννάκη, στην οποία τον κατηγορεί για συγκάλυψη του σκανδάλου της «λίστας Λαγκαρντ», καθώς όπως υποστηρίζει, ο κ. Μαρκογιαννάκης του στέρησε το δικαίωμα διερεύνησης της υπόθεσης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου