Τρίτη 16 Απριλίου 2013

2ο Φεστιβάλ Μαθητικής Καλλιτεχνικής-Δημιουργικής Έκφρασης Δήμου Άργους- Μυκηνών

Στις 7.00 το απόγευμα της 19ης Απριλίου 2013, ημέρα Παρασκευή, στο Μπουσουλοπούλειο θέατρο, θα γίνει η έναρξη του 2ου Φεστιβάλ Μαθητικής Καλλιτεχνικής & Δημιουργικής Έκφρασης του Δήμου Άργους – Μυκηνών.
Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Άργους – Μυκηνών σε συνεργασία με ...

τις Σχολικές Δραστηριοτήτες Δ.Δ.Ε. Αργολίδας, παρουσιάζει την μεγάλη καλλιτεχνική γιορτή για τη μαθητική κοινότητα του Δήμου Άργους - Μυκηνών.
Η ανοιξιάτικη καλλιτεχνική μας συνάντηση πλαισιώνεται και φέτος με τη φαντασία των μαθητών και τη γνώση των δασκάλων και καθηγητών από τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου μας.
Το 2ο Φεστιβάλ Μαθητικής Καλλιτεχνικής & Δημιουργικής Έκφρασης Δήμου Άργους – Μυκηνών, θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 26 Απριλίου 2013 στο Θέατρο του Μπουσουλοπούλειου Γυμνασίου.
Στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ θα παρακολουθήσουμε καλλιτεχνικές δράσεις που αναπτύσσουν οι μαθητές στα σχολεία τους, όπως: θεατρικές, μουσικές & χορευτικές παραστάσεις, εκθέσεις καλλιτεχνικής δημιουργίας (φωτογραφίας, ζωγραφικής, κόμικς, εθελοντισμού), διάφορες κατασκευές (ψηφιδωτά, μακέτες), μικρά ντοκιμαντέρ, ταινίες κινουμένων σχεδίων, μαθητικά έντυπα, καθώς και άλλες πολυποίκιλες καινοτόμες δράσεις.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Σας περιμένουμε όλους. Η παρουσία σας θα αποτελέσει ενθάρρυνση για τα παιδιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου