Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ

Το Σωματείο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας ανακοινώνει ότι αθωώθηκαν από τη Δικαιοσύνη οι συνάδελφοι των υπηρεσιών δόμησης που δικάζονταν σήμερα.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου, πριν λίγη ώρα, αθώωσε τους συναδέλφους, καθώς έκρινε πως δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να αποδειχθούν οι σε βάρος τους

κατηγορίες.

Σημειώνεται πως ...



οι συνάδελφοι λόγω της άδικης ποινικής δίωξης έχουν υποστεί τις αντιδημοκρατικές και αντισυνταγματικές συνέπειες του Ν.4093/2012, έχουν στην κυριολεξία κατασυκοφαντηθεί στο πανελλήνιο και έχουν ταλαιπωρηθεί οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.

Δυστυχώς όσο η άθλια τρικομματική συγκυβέρνηση μαζί με τα παπαγαλάκια των μεγάλων εκδοτικών συμφερόντων κυβερνάει αυτόν τον τόπο, ο κατήφορος δεν θα έχει τελειωμό.

Η αθωωτική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου ενώνει τους εργαζόμενους στον αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους που κατακτήθηκαν από τη μαζική, ενωτική πάλη των ταξικού κινήματος και στέλνει μήνυμα πως δεν κάνουν πίσω, ότι τρόπους και να χρησιμοποιήσει η άθλια τρικομματική συγκυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου