Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Σέξι «καλόγριες» στα πόδια του Καβαλιέρε


Ήταν ένα από τα συνηθισμένα bunga bunga πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Αλλά η βραδιά πήρε διαφορετική τροπή, όταν στην παρέα προστέθηκαν... δύο καλόγριες. Η Nicolle Minetti και η Barbara Faggioli ντυμένες ...


ως σέξι μοναχές χόρεψαν αισθησιακά μόνο για τα μάτια του Καβαλιέρε και των καλεσμένων του, ενώ στη συνέχεια επιδόθηκαν σ’ ένα άκρως ερωτικό στριπτίζ, ανεβάζοντας στα ύψη τη θερμοκρασία στην περίφημη βίλα. Οι δύο γυναίκες έμειναν με τα εσώρουχά τους να χορεύουν γύρω από έναν στύλο, ενώ ο Ιταλός πρωθυπουργός παρακολουθούσε εκστασιασμένος.

Αυτές τις σκηνές περιγράφει η 26χρονη Μαροκινή Fadil Imane, όπως δημοσιεύει η Sun, που είχε προσκληθεί να χορέψει σ’ ένα από τα περίφημα πλέον πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, και κατόπιν δήλωσε σοκαρισμένη απ’ όσα είδε εκείνο το βράδυ.




Περιέγραψε το στριπτίζ και τον σέξι χορό των δύο «καλογριών», υπό τους αισθησιακούς ρυθμούς του DJ, ενώ αναφέρθηκε και στον ρόλο των Emilio Fede και Lele Mora, οι οποίοι φέρονται να προσεγγίζουν κοπέλες μαζί με τη Nicolle Minetti και να τις προσκαλούν στ πάρτι του πρωθυπουργού.

Η κοπέλα ανέφερε ότι και η ίδια χόρεψε τον χορό της κοιλιάς για τον Μπερλουσκόνι, ενώ – όπως δήλωσε – τον συμβούλευσε πώς να διαπραγματευθεί με τον πρώην Λίβυο ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι.

Όσο για τον χρόνο που επέλεξε να μιλήσει, η Μαροκινή χορεύτρια επισήμανε ότι βαρέθηκε να βλέπει να εκμεταλλεύονται τον Μπερλουσκόνι και τις αδυναμίες του ενώ δεν ήθελε το όνομά της να εμπλέκεται στον φαύλο αυτόν μηχανισμό.

Ο Μπερλουσκόνι έχει αρνηθεί επανειλημμένα ότι συνέβη κάτι... ασυνήθιστο στα bunga bunga πάρτι του, λέγοντας ότι επρόκειτο μόνο για «συναντήσεις φίλων με κρασί, φαγητό, συζητήσεις και τραγούδι».

Τον επόμενο μήνα ο Καβαλιέρε θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη κατηγορούμενος για επί πληρωμή σεξ με ανήλικη, καθώς η Καρίμα Ελ Μαχρούγκ ή Ρούμπι ήταν 17 χρονών όταν τη γνώρισε. Αν και στην Ιταλία το σεξ με ανήλικη άνω των 14 θεωρείται νόμιμο, το επί πληρωμή σεξ με γυναίκα κάτω των18 διώκεται ποινικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου