Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Χοντρό δούλεμα από τον Θ. Πάγκαλο: "Δεν έχω 7.500 να πληρώσω το χαράτσι για τα ακίνητα"!


Δεν είναι μόνο οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι ή οι άνεργοι που ζουν ένα δράμα το τελευταίο διάστημα με το ένα χαράτσι να ακολουθεί το άλλο και ειδικά με το έκτακτο τέλος για τα ακίνητα.

Στο πλευρό τους στέκεται και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αφού, όπως εξομολογήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Mega ...

δεν έχει 7.500 ευρώ να πληρώσει το χαράτσι στον λογαριασμό της ΔΕΗ για τα ακίνητα! Είπε δε ότι σκέφτεται να πουλήσει κάποιο από τα σπίτια του για να καταβάλλει τα χρήματα, ενώ η απάντηση του ήταν -τουλάχιστον- αποστομωτική όταν ερωτήθηκε «Πώς θα πουλήσετε τώρα σπίτι, αφού δεν κινείται η αγορά;»: Ε τότε, μπορεί να με συλλάβει ο Βενιζέλος και να με βάλει φυλακή!

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον «Αθηνα 984», ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε τη συλλογή των αποδείξεων ως μέτρο υπέρ του μισθωτού και του φορολογούμενου, το οποίο μπορεί να περιορίσει τη φοροδιαφυγή. Πρόσθεσε ωστόσο ότι το μέτρο δεν το είχαν συζητήσει στο υπουργικό συμβούλιο.

Για τη φράση του πρωθυπουργού «λεφτά υπάρχουν», ο κ. Πάγκαλος είπε ότι ήταν ατυχής προεκλογική έκφραση και στην ουσία σήμαινε ότι «εσείς οι πολίτες θέλετε λεφτά».

Επιτέθηκε στους ιδιοκτήτες ταξί, λέγοντας ότι απεργούν για να προκαλέσουν χάος με πολιτικούς σκοπούς.

Χαρακτήρισε παράφρονες, ανεύθυνους και εγκληματίες όσους λένε να μην πάρουμε το δάνειο από τους εταίρους και να κάνουμε τσαμπουκά. Συμφώνησε με την εκτίμηση του ΟΟΣΑ ότι το 10% των δημοσίων υπαλλήλων είναι πλεονάζον προσωπικό, προσθέτοντας ότι ο ίδιος θα ήθελε να υπάρξει αυτή η μείωση μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου