Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Βοηθήστε το gmail να απαλλαγεί από την ανεπιθύμητη αλληλογραφία (spam)


Λαμβάνετε μηνύματα spam στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο; Μηνύματα δηλαδή που δεν έχουν στη γραμμή "Προς" παραλήπτη εσάς, αλλά άλλους 200 μαζί; Βλέπετε μαζί με τη δική σας διεύθυνση, πολλές άλλες;
Αναφέρτε το στη google !
Στην παρακάτω φόρμα, ...





αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας:

http://mail.google.com/support/bin/request.py?contact_type=abuse&&hl=en

Η google εξετάζει το λογαριασμό και τον διαγράφει αν διαπιστωθεί παράβαση των όρων χρήσης (μεταξύ των οποίων είναι και το σπαμάρισμα). Προσοχή! Αν η καταγγελία σας είναι κακόβουλη, θα διαγραφεί ο δικός σας λογαριασμός. Κάντε μόνο τεκμηριωμένες καταγγελίες.

Παίρνετε μηνύματα-απάτη, με περιεχόμενο που λέει "ΕΠΕΙΓΟΝ, ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ, ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ / ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ / Ο ΜΕΡΙΣΙΩΤΗΣ ΘΕΛΕΙ 40 ΤΟΝΝΟΥΣ ΑΙΜΑ΄" και τις λοιπές αηδίες με τις οποίες σας βομβαρδίζουν διάφοροι κρετίνοι;
Αναφέρτε το στη google: http://mail.google.com/support/bin/request.py?contact_type=abuse&&hl=en

Καιρός να σταματήσει ο κάθε βλάκας, να μας ταλαιπωρεί με τα "επείγον", "προωθήστε το", "διαδώστε το" και λοιπές ηλιθιότητες.

"Θα χρειαστείτε μόνο ένα λεπτό", όπως λένε οι απατεώνες !

Και μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε τη μόνιμη στήλη μας "Απάτες στο ιντερνετ", όπου συλλέγουμε εδώ και χρόνια όλη τη σαβούρα που κυκλοφορεί.
Και το κυριότερο: Μη διαδίδετε ένα μήνυμα, που λέει "διαδώστε το" και περιέχει "περίεργες" ιστορίες, φωτογραφίες ανηλίκων ή πολύ εντυπωσιακά πράγματα, που δεν επαληθεύονται από κάποια σοβαρή πηγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου