Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Επεισόδια μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στα Πετράλωνα!


Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στα Πετράλωνα!

Μάχες σώμα με σώμα, πέτρες, ξύλα και μολότοφ ...



μετέτρεψαν σε κόλαση την περιοχή έξω από τον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στην οδό Κειριαδών.


Είχαν ως αποτέλεσμα, δε, τη μεταφορά τριών τραυματιών από μαχαιριές στον Ευαγγελισμό και την προσαγωγή τριών ατόμων από την Αστυνομία!

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το περιστατικό ξεκίνησε έπειτα από επίθεση -με πέτρες και ξύλα- περισσότερων από 100 κρανοφόρων που έφεραν διακριτικά του Ολυμπιακού στο σύνδεσμο του Παναθηναϊκού.

Αυτό είχε ως συνέπεια να ξεκινήσουν εκτεταμένες συμπλοκές (με τις δύο πλευρές να ανταλλάζουν πέτρες, ξύλα και βόμβες μολότωφ και να προκαλούν τεράστιες υλικές ζημιές) ενώ σημειώθηκαν και τραυματισμοί από μαχαίρι, που οδήγησαν στην μεταφορά τριών οπαδών στον Ευαγγελισμό.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από ‘κει, η κατάσταση των δύο εκ των τριών είναι σοβαρή (ο άλλος δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησε), ωστόσο τα τραύματα στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα δεν είναι τέτοια που να θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε κατόπιν το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης: «Σήμερα 21:55, διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" τρεις άνδρες νεαρής ηλικίας, μετά από συμπλοκή οπαδών στα Πετράλωνα. Ο πρώτος έφερε θλαστικό τραύμα στην πλάτη και μετά την παροχή των Ά Βοηθειών πήρε εξιτήριο. Ο δεύτερος έφερε τραύμα στη θωρακική χώρα και ο τρίτος τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα. Οι δυο τελευταίοι θα παραμείνουν στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Η κατάσταση τους είναι σταθερή».

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία έχει ξεκινήσει προανάκριση για το περιστατικό, ενώ έχουν γίνει τρεις προσαγωγές στη ΓΑΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου