Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Αποδοκίμασαν τον Πέτρο Τατούλη στον Ισθμό


Μπήκε στο στόχαστρο αγανακτισμένων κατοίκων
Ομάδα αγανακτισμένων κατοίκων διαμαρτυρήθηκε έντονα στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου για την υπόθεση που αφορά αποθήκευση χημικών στο Σουσάκι.

Κάτοικοι από τους Αγίου Θεοδώρους Κορινθίας, είχαν συγκεντρωθεί, όπως γράφει το dete.gr, έξω από ξενοδοχείο στον Ισθμό ...



όπου έγινε το απόγευμα της Τετάρτης η περιφερειακή συνδιάσκεψη Πελοποννήσου του ΠΑΣΟΚ, και άρχισαν να διαμαρτύρονται όταν εμφανίστηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, καλώντας τον να παραιτηθεί ή να πάρει πίσω την απόφασή του για αδειοδότηση της εγκατάστασης χώρων αποθήκευσης χημικών στο Σουκάκι Κορινθίας.

Αργότερα, εκπρόσωποι των πολιτών που διαμαρτύρονταν και ο αντιδήμαρχος Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Δέδες, μπήκαν στην αίθουσα του ξενοδοχείου και μετά την ομιλία του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, ο αντιδήμαρχος πήρε αυθαίρετα το λόγο και παρουσία πολυάριθμου κοινού και οκτώ υπουργών και υφυπουργών της κυβέρνησης, επιτέθηκε φραστικά στον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, αποδίδοντάς του χαρακτηρισμούς και ζητώντας την παραίτησή του.

Προς στιγμήν δημιουργήθηκε ένταση στην αίθουσα και αμηχανία σε όλους, με τον περιφερειάρχη να μην απαντά και να μην δίνει έκταση στο επεισόδιο, που κινδύνευσε να τινάξει στον αέρα τη συνδιάσκεψη, ενώ δόθηκε τέλος στο συμβάν με την παρέμβαση του περιφερειακού συμβούλου και γραμματέα της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας Νίκου Πετρόπουλου και με το διάλειμμα που ακολούθησε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου