Τρίτη, 23 Αυγούστου 2011

Αίσχος! Η Ελλάδα καίγεται κι ο Καραμανλής δεν κάνει τίποτα !!!


Επί ποδός βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς πυρκαγιές είναι σε εξέλιξη (23-8-2011) σε όλη την Ελλάδα, ενώ οι δυνατοί άνεμοι και η ζέστη δυσχεραίνουν την κατάσβεσή τους. Σύμφωνα ...με την πυροσβεστική, καμία από τις πυρκαγιές δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή. Σε εξέλιξη είναι η φωτιές που ξέσπασαν την Δευτέρα στη Γαβρολίμνη Ναυπάκτου και το Βαθύ Λακωνίας.

Σε εξέλιξη είναι επίσης η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στο Δερβένι Αρκαδίας. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 21 πυροσβέστες, με 10 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο, καθώς επίσης 4 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο της πυροσβεστικής.

Στο Γιανισκάρι Αχαΐας ενεργό παραμένει το μέτωπο της φωτιάς που ξέσπασε σε δάσος. Σαράντα δύο πυροσβέστες, με 18 οχήματα και πέντε ομάδες πεζοπόρο επιχειρούν επί τόπου, ενώ από αέρος, συνεχείς ρίψεις νερού πραγματοποιούν δύο αεροσκάφη.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε επίσης σε δασική έκταση στην περιοχή Στάνος Αμφιλοχίας. Τη φωτιά προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο 20 πυροσβέστες, με 9 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν ένα αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο.

Εξάλλου, υπό έλεγχο κατάφεραν να θέσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις τη φωτιά που ξέσπασε χθές σε δασική έκταση στη Βάρδαλη Δομοκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου