Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Με πέντε blogs μας πολεμάνε!!!


Αναδημοσιεύουμε από το http://argolikeseidiseis.blogspot.com/ και δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας ...

Η κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στο διαδίκτυο είναι ξεκαρδιστική, λέμε ξεκαρδιστική γιατί μόνο γέλια μπορεί να σου προκαλέσει η όλη προσπάθεια. Από ποίους;...μα απο αυτούς που πιστεύουν οτι θίγονται απο της Αργολικές Ειδήσεις.Με όχι ένα, ούτε δυο... αλλά με πέντε blogs, πολεμάνε την προσπάθεια που κάνουμε για ενημέρωση, κρητική και έλεγχο.Δεν είχαν συνηθίσει οι άνθρωποι στην κρητική που ακούγετε δημόσια.

Να σας πούμε εμείς τι λέγανε και τι πιστεύανε τόσα χρόνια:"...που θα βρούνε οι μ@λ@κες εφημερίδα ή κανάλι να φιλοξενήσει κάτι που θα μας πλήξει,τα μέσα που υπάρχουν είναι πιασμένα και ταϊσμένα καλά δεν περνάει τίποτα" και πράγματι,ας βρεθεί κάποιος να μας υποδείξει ενα ρεπορτάζ σε οποιοδήποτε μέσο, που να είναι προσέξτε,... αρνητικό για αυτούς, λες και είναι όλα καλώς καμωμένα και δεν χρήζουν κρητικής απο τα μέσα ενημέρωσης.

Εδώ μια μικρή παρένθεση... αυτό που γίνετε τα τελευταία χρόνια στο χώρο της ενημέρωσης εκτός από μια μικρή, πάρα πολύ μικρή εξαίρεση,(και το έχουν πληρώσει ακριβά αυτό πιστέψτε το) είναι ντροπή για την ανθρώπινη ΥΠΟΣΤΑΣΗ και το εννοούμε αυτό!!!

Τώρα ας ξανά έρθουμε στο θέμα μας, προσπαθούν λοιπόν με τα blogs αυτά που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια τον τελευταίο καιρό και μην περιμένετε να βάλουμε τους συνδέσμους των blogς αυτών, σιγά μην του διαφημίσουμε κιόλας,να αποδείξουν...τι ακριβώς δεν έχουμε καταλάβει. Γιατί εκτός απο τον υβριστικό λόγο που χρησιμοποιούν για να μας πλήξουν,δεν γράφουν και κάτι ως απάντηση.Το ιδιο κάνουν και με τα emails που μας στέλνουν (τα έχουμε κρατήσει όλα, κάποια στιγμή θα τα αναρτήσουμε για να καταλάβετε για τι ανθρώπους μιλάμε) μας βρίζουν και προσπαθούν να μας φοβίσουν. Έχουν βάλει λυτούς και δεμένους για να μάθουν για εμάς, αυτό τους καίει,λες και αν μάθουν θα μας κάνουνε ντα ντα ή θα μας κόψουν το μισθό.

Αυτή την δουλειά κύριοι την έχουμε αναλάβει εμείς. Εμείς και ο κόσμος που μας διαβάζει θέλουμε να κόψουμε το μπαξίσι των μισθοδοτούμενων χαφιέδων σας,που τόσα χρόνια τρώνε απο τις σάρκες των πολιτών.

Και κάτι άλλο επίσης,το γλέντι δεν άρχισε καν ακόμα, χειμώνας έρχεται και θα δείτε πολλά,μα πάρα πολλά ακόμα, αυτό είναι υπόσχεση!!!


Με τιμή (που τιμή δεν έχει) Αργολικές Ειδήσεις._

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου