Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ & ΚΩΤΣΟΒΟΣ ζητούν να μάθουν την αλήθεια από τον ΚΑΜΠΟΣΟ


Με κοινή τους επιστολή οι επικεφαλείς των δύο παρατάξεων της αντιπολίτευσης ζητούν να μάθουν την αλήθεια σχετικά με τον τέως γραμματέα(;) ή συνεργάτη του Δήμαρχου Άργους - Μυκηνών κ. Φώτη.
Αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον την απάντηση από τον κ. Δήμαρχο.




ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ


Αργος, 9 Ιουλίου 2012

ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ.

Έκπληκτοι πληροφορηθήκαμε ...
από έγκυρες πηγές ότι τελικά ο αποπεμφθείς τον περασμένο Μάιο από τον δήμαρχο κ. Γιώργος Φώτης , όχι μόνον δεν ήταν «ακατάλληλος» για τη θέση του, αλλά είχε προσληφθεί επίσημα από τον ίδιο με την υπ΄αριθ. 322/28-2-2012 απόφασή του !
Επειδή αυτό είναι η κορωνίδα της ανατροπής μιας σειράς διαψεύσεων του κ. Δημάρχου για το ίδιο θέμα, θεωρούμε απαραίτητη την παροχή επίσημων διευκρινίσεων για τα εξής:
1. Πόσους μήνες ακριβώς ήταν ο κ. Φώτης στο Δημαρχείο και τι υπηρεσίες παρείχε ακριβώς ;
2. Πώς δικαιολογείτο η συνεχής παρουσία του στο δημαρχείο άνευ τινος τίτλου ή θέσης και πως είχε συμφωνηθεί η πληρωμή του;
3. Πώς έχει διασφαλιστεί η μη λήψη των πάσης φύσεως δεδομένων του Δήμου από τον εν λόγω κύριο, αφού το πολύμηνο διάστημα της παραμονής του , εφάνταζε εκεί ως το απόλυτο αφεντικό;
4. Με ποιό σκεπτικό προσελήφθη τελικά με την παραπάνω απόφαση τον 2ο του 2012 και πως άλλαξε το σκεπτικό σε 1-2 μήνες μετά;
5. Αυτή η απόφαση του δημάρχου υφίσταται ακόμη ή αν ακυρώθηκε πώς έγινε αυτό;
6. Πώς έχει διασφαλιστεί η ανυπαρξία οφειλής του δήμου προς τον συγκεκριμένο κύριο για όλο αυτό το διάστημα, όπως έχει δηλώσει ο δήμαρχος;
Τα ερωτήματα αυτά είναι μόνον ενδεικτικά μιας μεγάλης αλυσίδας και άλλων πολλών, που τη στιγμή αυτή αιωρούνται στο μυαλό κάθε δημότη, που καταλαβαίνει ότι η διοίκηση του δήμου από τηλεοράσεως και ο καθημερινός βομβαρδισμός με ανούσια θέματα, γίνεται για να καλυφθούν ή να αποσιωπηθούν τα δύσκολα , τα ουσιώδη και τα σημαντικά.
Η υπόθεση «Φώτη» που φαίνεται πως δεν έχει τελειώσει ακόμη, είναι ενδεικτική μιας νοσηρής νοοτροπίας ετσιθελισμού, αλαζονείας και ύφους εξουσίας που ο δήμαρχος και κάποιοι παρατρεχάμενοί του φρόντισαν να δημιουργήσουν. Οι συνεχείς επωδοί για «φαντάσματα» που τους κυνηγούν και δεν τους αφήνουν να προσφέρουν, ξεπέρασαν τα όρια φαρσοκωμωδίας
Για εμάς δυστυχώς ήταν επόμενο και αναμενόμενο αυτό το αποτέλεσμα. Και φαίνεται πως δεν θα είναι μόνον αυτό. Οι πολιτικές ευθύνες είναι τεράστιες. Ας ξέρουν οι διοικούντες –μεταξύ άλλων- πως οι αποφάσεις δημάρχου δεσμεύουν τον Δήμο και όχι τον ίδιο και οι όποιες αρνητικές τους παρενέργειες βλάπτουν τους δημότες.
Εμείς θα περιμένουμε την αλήθεια και πάντως όχι με σταυρωμένα τα χέρια.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ
«Οι πολίτες μπροστά»

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΩΤΣΟΒΟΣ
«Πρόταση Ελπίδας»



4 σχόλια:

  1. ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΓΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΘΩΣ Ο ΦΩΤΗΣ ΑΠ΄ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011 ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ(ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ) ΩΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ. ΑΥΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ, ΤΟΝ ΕΠΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ ΑΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΘΥΝΗ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΑΣΧΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΖΕΙ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙ, ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΚΩΛΛΥΜΑ ΤΟΥ ΦΩΤΗ. ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ Ο ΦΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΙΑ. Εκει υπαρχουν εκτος των πολιτικων ευθυνων και αλλες. Εσεις κυριοι οφειλατε να εξετασετε μια μια τις απευθειας αναθεσεις που εγιναν απ΄τον δημαρχο σε εταιριες μονοπροσωπες και άλλες συμφεροντων του Φωτη, να διαπιστώσετε πόσο χρήματα έχΕΙ δοθεί , με ποια αιτία και τότε θα κατανοήσετε αυτό που δεν θέλετε να δείτε επί μήνες. Δηλ. δοθηκε πολυ χρήμα χωρίς λόγο και φυσικά δεν φταινε μόνο όσοι τΟ πήραν αλλά πρωτιστως αυτοί που τΟ εδωσαν. Η κοροιδία πρεπει να παρει τέλος και φυσικά δεν είναι οι απλές επιστολές. Κουραστήκαμε να βλέπουμε κακουργήματα και να ακούμε μόνο για πολιτικές ευθύνες. Η συγκάλυψη δεν απέχει και πολύ απ΄την ανικανότητα διερέυνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ. Φώτης θα μπορούσε να τα συγχωρήσει όλα ...... εκτός από το ξύλο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν εδερναν τους κυριους τοτε ο εν λόγω, τζάμπα ξύλο θα ετρωγε και θα ηταν αδικο για μια και μονο φορα!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α, ΧΑ. ΞΕΡΕΙΣ Τι ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ; ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!!!!!!! ΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ , ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΠΑΝΤΑ ΣΤΡΙΒΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ!!!!!ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΖΩΗΣ, ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠ΄ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΝ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή