Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014

ΠΑΕ Απόλλων: «Ζητάμε πέναλτι, αποβολή και… κούραση»

Αιχμές για την «καθαρότητα» των νικών που πέτυχαν Πλατανιάς και Βέροια αφήνει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης.
Για «…κατάσταση που είναι πιο πολύ για γέλια παρά για κλάματα» κάνει λόγο με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Σε αυτή αφήνει αιχμές για την «καθαρότητα» των νικών που πέτυχαν Πλατανιάς και Βέροια, ενώ καλεί τον ισχυρό άνδρα της Skoda Ξάνθης να κάνει νέες προσθήκες στη λίστα με τους διαιτητές που είχε δημοσιεύσει προ ημερών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:«Κατά αρχάς όσον αφορά την ανακοίνωση της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, κύριε Πανόπουλε, εσείς φταίτε που παραλείψατε τον αξιότιμο «εργαλείο» κ. Σπάθα από την λίστα σας. Τον είχαμε επισημάνει από τον αγώνα μας με την Καλλονή, δεν θυμάστε; Παρακαλούμε όπως προβείτε αμέσως σε διόρθωση του πίνακα βράβευσης διαιτητών.

Δια της παρούσης, και μετά από όσα συνέβησαν στο θαυμαστό πρωτάθλημα της Superleague εφέτος, αιτούμεθα τα εξής:

Προς τους διαιτητές των αναμετρήσεων μας με ΠΑΟΚ, Πανθρακικό και Εργοτέλη: Αιτούμεθα από τουλάχιστον ένα πέναλτι υπέρ ημών ανά αγώνα, και την αποβολή τουλάχιστον ενός εκ των παικτών των αντιπάλων μας.

Προς τους αντιπάλους μας: Αιτούμεθα να εμφανιστείτε όλως αιφνιδίως πολύ κουρασμένοι και αδιάφοροι.

Τα ως άνω αιτήματα είναι αποκλειστικά και μόνο προς απόδοση ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ που άλλωστε χαρακτήρισαν το φετινό πρωτάθλημα. Δεν συμφωνείτε; Αν δεν συμφωνήσετε θα μας φέρετε στη δύσκολη θέση να αιτηθούμε την απονομή της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ από τον… Ολυμπιακό, στο τελευταίο μας παιγνίδι! (Ε αυτό δεν το περιμένατε, ομολογήστε το!)

Έτσι, για να γελάσουμε και λίγο γιατί η κατάσταση είναι πιο πολύ για γέλια παρά για κλάματα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου