Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Δήμος Άργους - Μυκηνών: 5η Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Άργους - Μυκηνών θα συνεδριάσει την 17η Μαρτίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ.9 - ισόγειο, Άργος), σε τακτική συνεδρίαση του Σώματος, σύμφωνα με την από 13-03-2014 πρόσκληση προς τον κ. Δήμαρχο και τους κ.κ Δημοτικούς Συμβούλους για τις παρακάτω κατηγορίες θεμάτων :





Οικονομικά Θέματα:
Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών οικονομικού έτους 2014.
Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014 του Νομικού Προσώπου «Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός».
Επί του από 6-3-2014 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος».
Επί του από 6-3-2014 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Διαγραφή ενοικίων ως αχρεωστήτως βεβαιωθέντα».
Επί του από 7-2-2014 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Διαγραφή τελών ύδρευσης – άρδευσης – Κ.Ο.Κ. Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Άργους - Μυκηνών».
Επί του από 11-3-2014 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Διαγραφή ποσού από τον βεβαιωτικό κατάλογο Τελών Λαϊκής Αγοράς Έτους 2013».
Επί του από 6-3-2014 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Έγκριση παραχώρησης χρήσης χώρου αιγιαλού και παραλίας».
Περί οικονομικής ενισχύσεως του ΑΡΙΣΤΕΑ Γ.Σ.Φ.Α.
Περί οικονομικής ενισχύσεως του ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΙΒΕΡΙΟΥ.
Περί οικονομικής ενισχύσεως του Συλλόγου Τριτέκνων Αργολίδας με την επωνυμία «Η Τριήρης».
Περί οικονομικής ενισχύσεως απόρου δημότη.

Τεχνικά Θέματα:
Παράταση χρονοδιαγράμματος υλοποίησης τριών Προγραμματικών Συμβάσεων με αντικείμενο την εκπόνηση των απαιτούμενων μελετών για τα εξής αντικείμενα: α)Ανακαίνιση – Στατική ενίσχυση Νεοκλασικής Αγοράς Άργους, β) Στατική ενίσχυση Ιερού Ναού Αγίου Κων/νου Άργους και γ) Αντισεισμική – Στατική ενίσχυση Ιεράς Μονής Παναγίας Κατακεκρυμμένης.
Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Άργους – Μυκηνών και Αναπτυξιακής Νομού Αργολίδας Αναπτυξιακή ΑΕ ΟΤΑ, με αντικείμενο την εκπόνηση των απαιτούμενων μελετών για την έγκριση Τοπικού Ρυμοτομικού Σχεδίου στον Οικισμό της Δαλαμανάρας.
Περί παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Κατασκευή χλοοτάπητα στο γήπεδο μουσικού σχολείου στην Τοπική Κοινότητα Προσύμνης».
Περί εγκρίσεως 1ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «Οδοποιία Δ.Ε. Αχλαδοκάμπου».
Περί εγκρίσεως 1ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «Οδοποιία Δ.Ε. Λέρνας».
Επέκταση Δικτύου Δημοτικού Ηλεκτροφωτισμού.

Τρέχοντα Θέματα:
Επί του υπ’ αριθ. Πρωτ.: 8105/28-2-2014 εγγράφου της Δ/νσης Παιδικών Σταθμών του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Έγκριση διεξαγωγής πρακτικής άσκησης σπουδαστριών ΙΕΚ στους Παιδικούς Σταθμούς του Άργους».
Επί του υπ’ αριθ. Πρωτ.: 9466/12-3-2014 εγγράφου της Δ/νσης Παιδικών Σταθμών του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Αίτημα περί εγγραφής νηπίου για το σχολικό έτος 2013 – 2014 στον 1ο Παιδικό Σταθμό και απαλλαγής τροφείων για την φιλοξενία του».
Περί αιτήματος παραχώρησης από το Δήμο Άργους – Μυκηνών στο Ν.Π. «Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός αίθουσας στο Δημοτικό Κατάστημα Κουτσοποδίου (αίθουσα πρώην Ιατρείου) για στέγαση του ΚΑΠΗ Κουτσοποδίου.
Περί παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου στην κεντρική πλατεία Άργους – Δικαστηρίων για εγκατάσταση ψυχαγωγικών παιχνιδιών (ηλεκτρονικών αυτοκινήτων) (σχετ. η υπ’ αριθ. 26/2014 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).
Περί υλοτομίας δώδεκα (12) πεύκων στο 12θέσιο 2ο Δημοτικό Σχολείο Άργους.
Περί παραχώρησης της χρήσης μίας αίθουσας του πρώην Κοινοτικού Καταστήματος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Νικολάου στον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο των Απανταχού Πλατανιωτών «Η ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ».
Περί παραχώρησης της χρήσης μίας αίθουσας του Δημοτικού Σχολείου Ν. Ηραίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ν. Ηραίου.
Περί επικύρωσης αποτελεσμάτων Κληρονομίας «ΒΟΡΙΔΗ» αποφοίτων 2013.
Επί της υπ’ αριθ. Πρωτ.: 7488/25-2-2014 αιτήσεως της κ. Αργυροπούλου Σπυριδούλας δια της οποίας αιτείται την αντικατάσταση της από το Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου.
Περί καθορισμού αρδευτικής περιόδου 2014 και έγκρισης πρόσληψης υδρονομέων άρδευσης.
Περί έγκρισης πρόσληψης φυλάκων πυρασφάλειας για την αντιπυρική περίοδο 2014.
Περί έγκρισης πρόσληψης ναυαγοσωστών για την θερινή περίοδο 2014.
Περί έγκρισης πρόσληψης προσωπικού με δίμηνη σύμβαση για την αντιμετώπιση κατεπείγουσας ανάγκης των παιδικών σταθμών του Δήμου Άργους – Μυκηνών.
Περί ανακλήσεως της υπ’ αριθ. 76/2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
Περί ορισμού δύο εκπροσώπων του Δήμου Άργους – Μυκηνών για την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για την Τουριστική Προβολή της Αργολίδας.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου



Θεόδωρος Βασιλόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου