Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ομιλία Βουδούρη στο Ναύπλιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ανατροπή – Αλληλεγγύη – Ανάπτυξη
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΡΩΤΑ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ
Υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου
Η Πελοπόννησος βρίσκεται στη δίνη μιας καταστροφικής και αδιέξοδης πολιτικής .Η ανεργία πολλαπλασιάζεται , η μικρομεσαία ιδιοκτησία απαλλοτριώνεται , ο πρωτογενής τομέας διαλύεται .
Το << σύστημα Τατούλη >> στην Περιφέρεια Πελοποννήσου συνδυάζει ...



τις μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης με την πλήρη αδιαφάνεια και την απουσία ενός συγκροτημένου αναπτυξιακού σχεδιασμού προς όφελος των κατοίκων . Η διαχείριση των απορριμμάτων αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα : ανάθεση χωρίς διαβούλευση ,δώρο σε ιδιώτες που << επενδύουν >> τα χρήματα του Δημοσίου και ο λογαριασμός στους φορολογούμενους πολίτες .
Παράλληλα κυριαρχεί η αδιαφάνεια στη διοίκηση της Περιφέρειας . Κοινοτικά κονδύλια κατευθύνονται σε συγκεκριμένες ομάδες και δεν αξιοποιούνται για το συμφέρον της κοινωνίας .
Το όραμά μας για την Πελοπόννησο , στον αντίποδα αυτής της νοσηρής κατάστασης , συνδυάζει την ανάπτυξη με την διαφάνεια στην δημοκρατική άσκηση της διοίκησης .
Ανάπτυξη με βασικούς πυλώνες τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό . Με στροφή στην παραγωγή ποιοτικών προιόντων , στήριξη των μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων , δημιουργία υποδομών , με μεταποίηση στον τόπο μας .
Ποιοτικός και θεματικός τουρισμός που θα αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τον αρχαιολογικό και ιστορικό πλούτο της Πελοποννήσου . Ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον .Ουσιαστική συμβολή της Περιφέρειας στην παραγωγική και οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας .
Από την καρδιά και τη λογική μας αντλούμε την πεποίθηση ότι το όραμά μας είναι εφικτό και αναγκαίο για την έξοδο από την κρίση με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης και συνοχής .
Καλούμε όλους τους πολίτες της Αργολίδας την ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 6:30 στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ για τη συγκρότηση της Περιφερειακής μας Παράταξης .
Καλούμε όλους τους πολίτες ,πέρα από στενές κομματικές γραμμές , να αγωνιστούν μαζί μας για να έχει ο τόπος μας το μέλλον που του αξίζει .

Κεντρικοί ομιλητές : ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

ΝΙΚΟΣ ΠΑΤΣΑΡΙΝΟΣ
Περιφερειακός Σύμβουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου