Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013

Χτυπησαν σοβαρα σε τροχαιο δυο παιχτες του Διομηδη Αργους

Χτύπησαν σοβαρά με το μηχανάκι τους σε τροχαίο σήμερα το πρωί, δύο παίκτες του Διομήδη Άργους την ώρα που πήγαιναν στο σχολείο τους (1ο Λύκειο) για να δώσουν μάθημα.

Όπως διαβάζουμε στο επίσημο site του Διομήδη, οι αδερφοί Κρεμαστιώτη σήμερα το πρωί μετέβαιναν με το μηχανάκι τους προς το σχολείο τους και στον περιφερειακό δρόμο, στο ύψος του 2ου Δημοτικού Άργους, αυτοκίνητο το οποίο έβγαινε από τις γραμμές στην πλευρά του γηπέδου του Ξεριά, παραβίασε το STOP και ...προσέκρουσε με μεγάλη δύναμη πάνω στο μηχανάκι των παικτών μας, με αποτέλεσμα την σφοδρή σύγκρουση και τον τραυματισμό των παιδιών.

Ο Λευτέρης Κρεμαστιώτης βρίσκεται αυτή την στιγμή στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο στην Τρίπολη, καθώς έχει υποστεί πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπό του, ενώ ο αδερφός του Αλέξανδρος βρίσκεται στο Νοσοκομείο Άργους, όπου εγχειρήστηκε επιτυχώς, καθώς είχε σπάσει τον γοφό του. Οι γιατροί που παρακολουθούν τον Λευτέρη δεν έχουν δώσει ακόμα την έγκρισή τους για επέμβαση, όμως αυτό θα γίνει από ώρα σε ώρα.

Από την πρώτη στιγμή, σύσσωμη η Διοίκηση του Διομήδη και οι συμπαίκτες τους έσπευσαν για να ενημερωθούν για την κατάστασή τους, με έκδηλη την ανησυχία τους.

paratiritis-news.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου