Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Δήμος Άργους - Μυκηνών: 14η Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Άργους - Μυκηνών θα συνεδριάσει την 28η Μαΐου 2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ.9 - ισόγειο, Άργος) σύμφωνα με την από 24-05-2013 πρόσκληση προς τον κ. Δήμαρχο και τους κ.κ Δημοτικούς Συμβούλους για τα παρακάτω θέματα:




Οικονομικά Θέματα:

Περί μεταβάσεως αντιπροσωπείας του Δήμου Άργους – Μυκηνών στην ΑΜΠΕΒΙΛ και τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2013.

Περί οικονομικής ενισχύσεως του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυτέκνων Άργους & Περιχώρων.

Περί οικονομικής ενισχύσεως του Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους «ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ».

Επί του από 24-4-2013 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Διαγραφή τελών ύδρευσης – άρδευσης και παραβάσεων Κ.Ο.Κ. Δ.Ε. Κουτσοποδίου, Λυρκείας και Μυκηνών».

Τεχνικά Θέματα:

Περί παραχώρησης σε κοινή χρήση τμήματος οικοπέδου στον οικισμό Κουτσοποδίου του Δήμου Άργους – Μυκηνών (σχετ. η υπ’ αριθ. 72/2013 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).

Περί αναγνώρισης οδού προϋφιστάμενης του 1923 στο Ο.Τ. 16 του εγκεκριμένου σχεδίου της πόλης του Άργους (σχετ. η υπ’ αριθ. 65/2013 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).

Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Έργα Διοικητικής Εξυπηρέτησης Δήμου Κουτσοποδίου – Νέο Δημαρχείο Κουτσοποδίου».

Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Βελτίωση δημοτικής οδοποιίας με υποέργο «Βελτίωση δημοτικής οδοποιίας (Γ΄φάση) Δήμου Λέρνας».

Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Ασφαλτόστρωση Αγροτικού Δρόμου στο Τ.Δ. Σκαφιδακίου».

Περί εγκρίσεως 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Διαμόρφωση χώρου λιμένα Νέας Κίου».

Παράταση Χρονοδιαγράμματος Υλοποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης για το έργο «Βραχομηχανική μελέτη αντιστήριξης πρανών και σπηλαίων στο χώρο ιερού ναού Ζωοδόχου Πηγής Κεφαλαρίου».

Περί παράτασης σύμβασης μεταξύ του Δήμου Άργους – Μυκηνών και της ΑΝ.Ν.ΑΡ. Α.Ε. για την εκπόνηση της μελέτης «Ανέγερση δημοτικού κλειστού γυμναστηρίου».

Περί παράτασης σύμβασης μεταξύ του Δήμου Άργους – Μυκηνών και της ΑΝ.Ν.ΑΡ. Α.Ε. για την εκπόνηση της μελέτης «Κατασκευή κλειστού κολυμβητηρίου».

Περί παράτασης σύμβασης μεταξύ του Δήμου Άργους – Μυκηνών και της ΑΝ.Ν.ΑΡ. Α.Ε. για την εκπόνηση της μελέτης «Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου Νέας Κίου».

Περί παράτασης σύμβασης μεταξύ του Δήμου Άργους – Μυκηνών και της ΑΝ.Ν.ΑΡ. Α.Ε. για την εκπόνηση της μελέτης «Τροποποίηση και ολοκλήρωση ανάπλασης ευρύτερης περιοχής πηγών Κεφαλαρίου».

Περί εγκρίσεως της υπ’ αριθ. 32/2013 μελέτης για την προμήθεια ειδών συντήρησης ηλεκτροφωτισμού Δ.Ε. Άργους και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης με πρόχειρο διαγωνισμό.

Περί διάλυσης της σύμβασης του έργου: «Επέκταση δικτύου ύδρευσης Μοναστηρακίου».

Περί εκτελέσεως του έργου: «Συντήρηση πεζοδρομίων 2013» κ.λ.π.

Περί εκτελέσεως του έργου: «Αποκατάσταση πρώην Δημοτικού σχολείου Χούνης» κ.λ.π.

Τρέχοντα Θέματα:

Εκτίμηση αναμενόμενης παραγωγής ελαιολάδου.

Περί χορηγήσεως παραγωγικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών.

Περί παραχώρησης χώρου στις Στρατώνες για την στέγαση της Φιλαρμονικής Άργους.

Περί έγκρισης πρόσληψης προσωπικού με δίμηνη σύμβαση (πυρασφάλεια).

Περί έγκρισης πρόσληψης προσωπικού με δίμηνη σύμβαση (ναυαγοσώστες).

Παραχώρηση χώρου στο δημοτικό κατάστημα Λέρνας για την εγκατάσταση της έδρας των Αναπτυξιακών Συμπράξεων «Η Αργολίδα Συν-Εργάζεται» και «ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ».

Ίδρυση και λειτουργία Λαϊκής Αγοράς πρωτογενούς τομέα στη Νέα Κίο.

Τοποθέτηση καντίνας στο πάρκο της παραλίας Νέας Κίου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ναυπλίου – Νέας Κίου, Νέας Κίου Άργους.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου