Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ξεχωριστές τουαλέτες ζήτησαν οι Χρυσαυγίτες στη Βουλή!

Όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Χ. Παππάς, «δεν επιθυμούν πλέον να σπαταλούν τα πολύτιμα σωματικά υγρά τους σε συμβατικές λεκάνες, αφού προτιμούν να ουρούν στους τοίχους των εντολέων του Μπόμπολα»




στους τοίχους των εντολέων του Μπόμπολα»

Αλυσιδωτές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η νέα μέθοδος διαμαρτυρίας, που διαδίδεται αστραπιαία, ανάμεσα σε βουλευτές και φίλους της Χρυσής Αυγής. Ήδη, οι βουλευτές αρνούνται να πάνε προς νερού τους, αν δεν βρούν κάτι που να σχετίζεται με το σύστημα, ώστε να κάνουν «πολιτική δήλωση».

Ήδη, μετά τα τελευταία γεγονότα, αποκλείστηκαν από όλα τα κολυμβητήρια της χώρας, και περιορίστηκαν σε ειδικές πισίνες, όπου μπορούν να «διαμαρτύρονται» κατουρώντας ελεύθερα, χωρίς να ενοχλούν τους υπόλοιπους.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζουν ειδικούς Ουρικούς αγώνες, όπου οι διαγωνιζόμενοι θα προσπαθούν να σχηματίσουν με τα ούρα τους το σήμα της Χρυσής Αυγής ή να γράψουν διάφορες λέξεις ή φράσεις επάνω σε μια επιφάνεια (δεν θα μετράει η ορθογραφία).

Όσον αφορά στην αλλαγή που έγινε στις τουαλέτες του κοινοβουλίου, - όπως μας εκμυστηρεύθηκε γνωστό στέλεχος του κόμματος - οφείλεται σε ένα video που είδαν στο youtube, σύμφωνα με το οποίο, η Νέα Τάξη και ο Εωσφόρος, χρησιμοποιούν τις τουαλέτες για να κλέβουν τη ζωτική δύναμη των ανθρώπων και να γεμίζει τις αντίχριστες μπαταρίες του! Και αποφάσισαν να αντιδράσουν (δείτε το video εδώ)

Ταυτόχρονα, κατήγγειλαν τα υπόλοιπα «πουλημένα κόμματα της ψευτοδημοκρατίας» ότι επίτηδες έχουν κλείσει το συντριβάνι στον περίβολο της Βουλης, προκειμένου να μην ακούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής τα τρεχούμενα νερά και να μην τους έρχεται, τόσο συχνά, κατούρημα. Και όπως είναι προφανές, λιγότερο κατούρημα, σημαίνει λιγότερη διαμαρτυρία. Άρα, λογοκρισία!

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Moufanet

Protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου