Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ο ΔΗΜΟΤΗΣ: Ψεματάκια και μισές αλήθειες 2

Σελίδα 5 με τίτλο «Τα ψέματα του Αναγνώστου για τη μελέτη ρεμάτων του σχεδίου πόλης»
Στο άρθρο αυτό γίνεται επίθεση από το Δήμαρχο προς τον ....



αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, χρησιμοποιούνται βαρείς χαρακτηρισμοί προς το πρόσωπό του και παραθέτονται στοιχεία με τα οποία αποδεικνύεται ότι όλη η δουλειά έγινε από την παρούσα Δημοτική Αρχή.
Επειδή όμως όλα τα πράγματα έχουν μια συνέχεια όπως αποδείχθηκε με νεώτερη ανακοίνωση του Αναγνώστου «η πρώτη μελέτη για την οριοθέτηση των τριών μικρών ρεμάτων, ανατέθηκε από την προηγούμενη η Δημοτική Αρχή του κ. Μπούρη. Η πρώτη αυτή μελέτη ολοκληρώθηκε, αλλά το ΥΠΕΚΑ ζήτησε συμπληρωματικά στοιχεία από τη μελέτη αυτή. Ο ίδιος μελετητής πράγματι ανέλαβε να εκπονήσει και την συμπληρωματική μελέτη που απαιτήθηκε. Όμως σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετώπισε τον ανάγκασε να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Έτσι η σύμβασή του λύθηκε και τον Δεκεμβρίου του 2012 η σημερινή Δημοτική Αρχή ανέθεσε τη συμπληρωματική αυτή μελέτη σε νέο μελετητή»
Η ουσία της ανακοίνωσης αυτής δεν αμφισβητήθηκε ποτέ από το Δήμαρχο αλλά στη νεώτερη ανακοίνωση που έβγαλε δικαιολόγησε τα αδικαιολόγητα μιλώντας για λάθη και καθυστερήσεις την προηγούμενης Δημοτικής αρχής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου