Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013

Σ.ΚΩΤΣΟΒΟΣ: ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ

Όταν η μοναδική απασχόληση ενός δημάρχου είναι να βρίσκεται μπροστά σ’ ένα φακό και απλά να μιλάει, να στρέφεται κατά όσων δεν τον χειροκροτούν, να ασχολείται με θέματα που δεν ξέρει, να υπερβάλλει πάντα με στόχους απίθανους και να υποβαθμίζει οτιδήποτε προϋπήρχε της δημαρχίας του, είναι επόμενο να εκτίθεται & τελικά να γίνεται αντικείμενο ειρωνικών και άλλων σχολίων και μάλιστα πανελληνίως.
Όταν καταλάβει πως υπάρχουν και ...κάποιοι επαγγελματίες που στο άκουσμα τέτοιων υπερβολών θα αντισταθούν είτε με την πένα είτε με την εικόνα τους, τότε ίσως συνέλθει. Προς το παρόν όμως η εικόνα της αμετροέπειας, της υπερβολής και του συμπλεγματισμού που εκπέμπει τον χαρακτηρίζει πλήρως και δυστυχώς – χωρίς να το θέλουμε - υποβαθμίζει και τον τόπο μας.
Είναι ΤΙΜΗ μου να είμαι απέναντι από τέτοιες συμπεριφορές για τις οποίες δίνω μάχη από την πρώτη μέρα της θητείας μου. Είναι επόμενο να διαφωνώ με κάθε τι που προτείνει πέραν πάσης λογικής ή εκτός πραγματικότητας και με μόνο στόχο να εξυπηρετήσει την αυτοπροβολή του και άλλα πολιτικά χρεωστούμενα. Η προσωπικότητά και η επαγγελματική μου καταξίωση, δεν αγγίζονται από οποιονδήποτε δικό του χαρακτηρισμό, όσο κι αν προσπαθεί, αλλά τουναντίον αποτελούν για μένα ΠΑΡΑΣΗΜΟ ευθύτητας και αξιοπρέπειας σε όποιου είδους πιέσεις και προσβολές έχω δεχθεί προσωπικά εγώ αλλά και η οικογένειά μου.
Σε αυτές τις δύσκολες εποχές του δήμου όπως φαίνεται εγώ και κάποιοι πολλοί άλλοι συμπολίτες αποτελούμε αναχώματα στην ισοπεδωτική μανία καταστροφής και υποβάθμισης των πάντων που αφορούν τον δήμο, από την «κλίκα» που τον διοικεί πολιτικά και μόνον για δικό της όφελος.
Οι βολές λοιπόν κατά της αντιπολίτευσης μόνο γέλια προκαλούν. Και όχι μόνον στον δήμο μας αλλά και στο πανελλήνιο. Τους χαρακτηρισμούς περί «εφιάλτη» του τον επιστρέφω, γιατί όντως μόνον αυτός έχει γίνει ο εφιάλτης της πόλης και της περιοχής με τα καμώματά του. Όμως τους καρπούς της αλαζονείας του τους χρεωνόμαστε όλοι οι δημότες και αυτό είναι το τραγικό.
Η σοβαρότητα λοιπόν έφτασε στο ΜΗΔΕΝ και η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ χτύπησε κόκκινο με αποκλειστικά δική του ευθύνη!

3 σχόλια:

 1. Σιγά Σωτήρη
  Ξέρεις τι λένε για το μουστάκι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Στο ιδιο διαστημα ρε μαγκες δεν ειδα και κανεναν αλλο να τα λεει αυτα.Ακομα και τωρα ολοι τοχουνε βουλωσει. Δεν εχουνε η δε ξερουνε τι να πουνε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Aκόμα με τον Κοτσοβό κάνετε αντιπολίτευση; Γράφτε και δικό σας , δεν σας ακούμπησε τίποτα εκεί μέσα στο δ.σ.; Ειδικά εσυ δημήτρη Πλατή, δεν άνοιξες το στόμα σου 3,5 χρόνια μόνο τα ψήφιζες όλα στη ΔΕΥΑΡ , στη μεταφορά του δημαρχίου και τώρα τι γκρινιάζεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή