Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013

O ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Άργους απαντά στο ΠΑΜΕ

Δελτίο τύπου

Με έκπληξη διαβάσαμε ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Αργολίδας που στρέφεται ενάντια σε αυτούς που στην συγκέντρωση της 20/2/2013 “προσπάθησαν να καπελώσουν την απεργιακή συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ.”! Η ανακοίνωση δεν ονοματίζει αυτούς στους ποιούς αναφέρεται! Αναφέρεται στην ύπαρξη στην άκρη της πλατείας ενός πανό του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με ...


σύνθημα “Στεκόμαστε όρθιοι. Να φύγουν!” ή στη συμμετοχή στη συγκέντρωση σωματείων (πχ. ΕΛΜΕ) ή και ανθρώπων που δε συμμετέχουν στο ΠΑΜΕ;

Όπως και να έχει, ο κόσμος της αριστεράς μαζί με την πλειοψηφία του λαού θα συναντηθούν και θα δώσουν από κοινού τον αγώνα επιβίωσης και ανατροπής. Καθένας με τις σημαίες του, τα πανό του ή και χωρίς τίποτα από αυτά, αλλά ενωμένοι. Όποιος θέτει τον εαυτόν του εκτός αυτής της αναγκαίας ενότητας ή νομίζει ότι θα την εμποδίσει με κατασταλτικούς τρόπους κρίνεται, όπως όλοι μας.

Τέλος, ενημερώνουμε τους πολίτες του Δήμου ότι μια προς στιγμή ένταση που δημιουργήθηκε στην πλατεία έληξε σύντομα και είναι ανούσια η περαιτέρω αναπαραγωγή της που φτάνει μέχρι και σε σημεία παραπληροφόρησης από μερίδα Μέσων.

Η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο Δήμο Άργους- Μυκηνών στήριξε τις κινητοποιήσεις με κριτήριο την ανάγκη ενότητας των λαϊκών τάξεων και ειδικά όσων την τελευταία περίοδο βρίσκονται στους δρόμους και θέτοντας την ανάγκη πολιτικοποίησης του αγώνα για να φύγουν το γρηγορότερο η καταστροφική συγκυβέρνηση Σαμαρά, τα μνημόνια και η τρόικα. Σε αυτή την κατεύθυνση θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας το επόμενο διάστημα. Μαζί με το λαό και για τον λαό.


ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Ε.Κ.Μ.
Τ.Ο. ΑΡΓΟΥΣ - ΜΥΚΗΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου