Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Πολλοί στην ουρά για το χρίσμα στην Αργολίδα


Είναι γεγονός ότι μετά τη φυγή της Παπαδημητρίου από τη Ν.Δ. έχει μπει σε πολλούς η ιδέα ότι ...

μπορούν να είναι υποψήφιοι και μάλιστα να εκλεγούν βουλευτές αρκετά εύκολα.
Έτσι μέχρι τώρα από διάφορες πηγές διαρρέουν κατά καιρούς ονόματα, ώστε να μπορέσουν κάποια στιγμή να βρεθούν στην αφετηρία της διεκδίκησης μιας από τις θέσεις που οδηγούν στη βουλή.
Δε θα επαναλάβω τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα, απλά θα προσθέσω σ' αυτά το όνομα του πρώην βουλευτή και Νομάρχη Αργολίδος Βασίλη Σωτηρόπουλο ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει πυκνώσει τις εμφανίσεις και τις επαφές του.
Άλλη μια υποψηφιότητα που θα παίξει πολύ είναι του Δήμαρχου Άργους Δημήτρη Καμπόσου ο οποίος θα επιθυμούσε τη μεταπήδησή του στη βουλή σε μια στιγμή που ακόμη δεν έχει αρχίσει η φθορά του.
Βέβαια τα πράγματα δε θα 'ναι τόσο εύκολα αυτή τη φορά αφού οι σχέσεις του με την ηγεσία του κόμματος στο Νομό και ιδιαίτερα τον πρόεδρο δεν είναι και στο καλύτερο τους σημείο, σε αντίθεση με τον κ. Σωτηρόπουλο ο οποίος φαίνεται να έχει επιλύσει τις όποιες διαφορές υπήρχαν.

2 σχόλια:

  1. Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ!!!! ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΕΟ ΑΙΜΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχα και ποιο είναι το νέο αίμα ο μεταπηδούμενος από κόμμα σε κόμμα κύριος Καλατζής ή άλλος μεταπηδούμενος κύριος Σχοινοχωρίτης. Τουλάχιστον ο Σωτηρόπουλος είναι Νεοδημοκράτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή